Super Ford F-150

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri




Shelby Otomobiller Incorporated en son Süper Yılan Ford F-150 ayar kiti modellerini yayımladı, 2003-2008 yıllar arasında değişen için. Shelby GT500 Super Snake kapalı göre, yükseltme, kullanım, performansı artırmak ve görünüyor. Kavramı Shelby tarafından eğer başka bir kamu yüksek performanslı kamyon üzerine almaya hazır olduğunu görmek için yaptırılmıştır. Bu stok 5.4-Bu ayar şirket tarafından 475 beygir üretmek yükselmesi olmuştur litre V8 motoru. 



 Güç döşeme bir otomatik şanzıman aracılığıyla aktarılır ve Ford F-150, geniş 6 pistonlu fren Shelby ekstra durma gücü için.
Ford Arabaları http://car--tuning.blogspot.com/ burda




Ford Arabalarının Adresi Car Tuning Kamyon burada resimde bir 2007 Ford F-150 modeli ve bu parçalar için kullanılan diğer şirketler olduğu Ford Racing, Borla ve Baer içerir. Bu 2.007 F150, dört tamponlar, yeni bir başlık aldı, Super Snake siyah Racing Stripes ve Alcoa Shelby tekerlekler. Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun tüm özelleştirmeleri, veya tek tek parçaları seçme seçeneğine sahip. Sen Ford F150 için Shelby Otomotiv tesisi Las Vegas, Nevada bulunan at Super Snake paketi alabilirsiniz. http://car--tuning.blogspot.com/ Çünkü bütün olarak araçlar için kalite ve performansı yüksek bir düzeyde tutmak için çaba Sadece yılda bu modellerin birkaç binlerce kurmak.