Audi TT RS

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri






Alman Tuning  firması MTM, ve Audi araba tuning uzun bir geçmişi vardır en son projesi güçlü bir Audi TT RS gösterir. Şirketin kurucusu, Roland Mayer yardımcı geri Sport Quattro özelleştirmek 80's Turbo beş banger, ve artık neredeyse 20 yıl sonra hala eskisi kadar uyumludur. MTM şimdi performans sayıları 404 ile 340 beygir, 424 beygir arasında değişen artırmak için üç aşamalı teklif edebilir. Bu ECU tarafından ayar ve Audi TT RS sonrası bir egzoz sistemi elde edilir. Tork numaraları 340 beygir maç ve 185 mil hız ile birlikte yükselmeye devam £ 332-ft gösterir.


Audi Hakkında Dha fazla bilgi sağtarafta arama yaparak audi hakkında çok geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.car--tuning.blogspot.com/ bu site sayasinde ve binelerce araba resmini sitemizde bulabilirsiniz.
MTM, bir 0-100 km / h 4.2 saniye zaman başarılı ve görsel olarak da satış sonrası parçaları çekici birkaç dahil. Bu Audi TT RS, 8 pistonlu kaliperler 19 inç jantlar Bimoto düşürücü özellikleri ve kullanımı arttırmak için yaylar. Bunların sonucu olarak, yüksek tork eşleşecek kelebek valf ile MTM egzoz teknolojisi için büyük bir sondaj araç sayesinde birlikte gitmek için bol ve etkileyici performans sayılarla Audi devirli.