ferrari 458 italia video

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



ferrari 458 italia video
458 Italia F430 için yerine geçer. Her ne kadar temel yapılandırma Kuruluş ilkeleri yapışıyor V8 arka tekerleklere güç monte çok 458 tamamen yeni bir alüminyum uzay çerçeve ve orta yani.

Yeni başlayanlar için, motor 4.5 litre direkt enjeksiyonlu V8, bu ilgili California, ancak daha büyük, çok daha fazla güç (562bhp) üretim ve daha yüksek (9000rpm devirli). 


Ilk nispeten uygar, boşta yumuşak ve sakin. Bunu fark alırsınız, ama hiçbir hell raiser's. Ancak, en modern performans araçları gibi, 458 hüner egzoz vardır tarafından, bu nedenle devir ile iyi bir şans ve daha fırtınalı olacaktır gaz's flep geçmektedir.






Metre hepsini 458 selefi üzerinde ilk önemli adımı değiştirmek dinamik Kayıt için yeterlidir. Direksiyon çok daha hızlıdır. 2,0 döner hızlı kilit ve kilit bir çok makul bir dönüm daire düşünüyor.

Sonraki düşünce, nasıl iyi 458 trafik manevra ile çok sıradan rulo özellikle şanzıman çalışır. Tepelerde rağmen kadar, ben, bir çift kavramalı şanzıman fırsat ve tiyatro bir 200mph beklenen duygusu + Ferrari sunabilirsiniz keşfetmek için istekli kulüpler.

Bu kişisel bir seçimdir bir ölçüde ve için isteyip bir süper hızlı tek kavrama şanzıman ile olsun - öyle ki 430 Scuderia için donatılmış olarak - bir eksikliği veya vurgulamak için sarsıntı hissediyorum bağlıdır. Kesinlikle 458's DCT çok yumuşak ve F1 kutu daha hızlı ve yine, benim görüşüme göre, hiçbir mekanik az hissediyor.

Şanzıman da iyi motor karakterine, tepki hızı sadece, ama aynı zamanda doğruluk uyumludur. Bir ne kadar çabuk 458 değil sadece doğrudan gücü (70bhp olarak) atlamak bakmak gerekir F430 daha olduğunu kolu, ama aynı zamanda güç (ve tork) üretilir almak için.

3500rpm 458 motor olarak zaten çok tork olarak üretmektedir Gönderen F430 ve 6500RPM de zirveye güç gölgede sahiptir. Bu bir Ferrari V8 daha Zingy ve eskisinden daha duygulu, ama şimdi orta yumruk eklenir. Önyükleme için, temiz ve eski 4,3 daha yalın.

Son 2000rpm içinde, enerji ve dinçlik ağır addictive. Olarak gürültüdür. Üzerinde herhangi bir endişeniz boşta ürkek uzun zamandır, 458 soundtrack sadece gülünç, yüksek sesle değil, çeşitli ve shrillness sadece olabilir Ferrari V8 krank düz ile yok olmuştur.

Eğer bir zararı olmaz, o bu yolda var birkaç değerli fırsatlar performans tüm 458 kullanmasına vardır. İtalya bile. Eğer tüm ikinci vites göreceğiz ve bazen üçüncü, şanslıysanız ancak bu devir aralığının ölçüde ve 562bhp yürürlüğe, o zaman gerçekten seyahat ettiğiniz olduğunu.

Daha çok stil veya motor performansı, bu eski araba üzerinde en büyük ilerleme açıklayan bir bileşen daha, sen 458's içinde ön olsun güven olduğunu. Ve daha doğrudan kavrama bu sadece bir madde, ama daha tutarlı ve daha iyi iletişim.

Görünüşe göre bu dönüşüm çoğunlukla arka süspansiyon çok bağlantı iyileştirmeler geliyor. Iyi kamber açısı ve tekerlek merkezi hareketi kontrol ederek, Ferrari olarak rulo sertliği artırmak ve daha hızlı daha hassas direksiyon çalıştırmak kullanabiliyor. Ve ne çabuk direksiyon?

Biraz alışmak sürer, ancak sadece bu (sadece ihtiyacınız dar TOKALAR için ellerinizi hareket gibi küçük hareketleri yapmak için yabancı hissediyor). Ama yakında kendiniz sezgisel tek bir uygulama içinde kilit doğru miktarda uygulayarak bulabilirsiniz.

Size karışık ortamlarda dahi ve 458 sürücü yine de eğlenebilir, sahne bir gezi korkusu olmayan bu tür. 'Düşük kavrama' veya 'normal ve elektronik eşya derli toplu tutacak, ırk' geçmek içinde manettino bırak 've bunu geri biraz güç altında geniş slayt sağlar. Ama öngörülebilirliği için, doğruluk ve gaz tepkisi son iki mod ( 'çekiş off' ve 'size' kendi) konum direksiyon kanıtıdır tamamen menü kapalı değildir.

Kaliforniya daha rahat Ferrari yönelik sunmak için vardır göz önüne alındığında, onun selefi daha fazla tavizler sormak için 458 bekliyoruz olabilir. It doesn't. Yol ve rüzgar gürültüsü çok ve sürüş sakin kabul edilebilir.

430 Scuderia o manettino grupların gelen süspansiyon ayarları decouple mümkün olduğu gibi, ancak bu bile binmek çok gergin is from sıkı ayarlarında.

Iç aynı zamanda önemli bir adım. Artık tutarlı bir kalite (iki TFT renkli ekran dahil), artı bazı gerçek yeniliktir. Ferrari uzak göstergesi sap ile, direksiyondaki sinyal, ışık ve silecek kontrolleri koyarak yaptı. Herkes onu gibi olacak, ama iyi çalıştığını düşünüyorum.
Böyle bir satın almalıyım?

Eğer tahmini 160.000 £ Ferrari, orada birkaç nedeni vardır değil istiyor için çalıştırabilirsiniz. Fiyat F430 daha eski, ama 458 daha yüksek olabilir çok daha eksiksiz paketidir. Sadece daha hızlı, ama daha eğlenceli ve daha başarılı.