2012 Model Honda Jeep

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Honda Ridgeline Spor

Honda'nın dört kapılı, beş yolcu alma girişini dört çekişli kamyon segmenti hedef değeri yüksek özellikler sunan yeni Honda Ridgeline Sport modeli ile birlikte, 2012 için stil yükseltmeleri ve gelişmiş karayolu yakıt ekonomisi alır.


2012 Ridgeline Ridgeline RT, yeni Ridgeline Spor, Ridgeline RTS ve Ridgeline RTL de dahil olmak üzere dört model, şimdi mevcuttur. 2012 için tüm modellerde Yükseltmeler tazelenmiş bir ızgara tasarımı, aerodinamik iyileştirmeler, motordaki sürtünmeyi azaltma önlemleri ve yukarı 15/21/17 şehir / otoban / kombine mpg, otoban rating 1 mpg yeni EPA yakıt değerlendirmesi yer alıyor.

Yeni Honda Ridgeline Sport modeli Ridgeline RT aşağıdaki özellikleri ekler: özel siyah 18 inç alüminyum alaşım jantlar (RT çelik jantlar gelen +1 inç); siyah surround ile özel siyah petek ızgara, deri ses kontrolleri ile direksiyon tamamladı; yardımcı ses giriş jakı, sis farları, arka cam gizlilik; tüm hava paspaslar ve siyah far ve fren lambası yuvaları.



Ridgeline, inşaat ve birçok dinlenme kamyon alıcıları genellikle gerekir ve kullandığınız yeteneklerine göre özellikleri öncelik verilmek suretiyle, yarım tonluk kamyonet segmentinde seçkin ve yenilikçi bir yaklaşımı temsil etmektedir.Ridgeline bağımsız ön ve arka süspansiyon özelliği, iç ferahlığı ve konforlu sürüş performansı benzersiz bir kombinasyonu için bir kapalı kutu, Birimlere ayrılan gövde yapısı ile inşa edilmiştir. Ayrıca 5000 £ maksimum yedekte rating ve bir buçuk tonluk yük derece konvansiyonel alma yetenekleri geniş bir yelpazede sunar, tüm büyük In-Bed Trunk ® gibi benzersiz özellikler sunarken.honda Mugen