Fiat Albea araba resimleri modifiyeli

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri















Fiat Albea Sole Premio Fiat Albea araba resimleri modifiyeli


Fiat Albea Sole versiyonları gibi ekonomik olmayı başaran Premio'da; ABS, MP3 çalarlı müzik sistemi, klima gibi unsurların yanı sıra Türkçe seçenekli yol bilgisayarı.


Fiat’ın küçük sınıftaki sedan karoserli temsilcisi Albea Sole’nin zengin donanım ve makul fiyatı bir arada sunan ”Premio” donanımlı yeni versiyonu, Fiat showroomlarında yerini aldı. 1.4 litre benzinli 77 HP ve 1.3 litre Multijet 70 HP’lik iki farklı motor seçeneğiyle 20 bin 240 TL’den satışa sunulan yeni Fiat Albea Sole Premio, sınıfında yer alan rakiplerine göre sunduğu 515 litrelik bagaj hacminin yanı sıra zengin donanım özelilkleriyle de ideal bir aile otomobili kombinasyonu oluşturmayı başarıyor.

Nisan 2007’de yenilenerek yollara çıkmaya başlayan ve o günden bu yana geçen süreçte 19 bin adetten fazla satılarak önemli bir başarıya imza atan Fiat Albea Sole’nin makul fiyata zengin donanım sunan ”Premio” versiyonunda, ABS, MP3 çalarlı müzik sistemi, klima, ön sis farı, elektrikli yan aynalar, gövde rengi kapı kolları ve aynalar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ve kolçak standart olarak sunuluyor.

Siyah zeminli farları ve şık ızgara tasarıma sahip yapısıyla dikkat çekmesinin yanı sıra kabin içinde de 1.41 metrelik omuz mesafesiyle sınıfının en iyi değerini sunabilen Fiat Albea Sole ailesinin yeni üyesi olan Premio, mevcut Active ve Dynamic donanım versiyon seviyelerinin üstünde yer alıyor.

Buna karşın diğer Fiat Albea Sole versiyonları gibi ekonomik olmayı başaran “Premio”da; ABS, MP3 çalarlı müzik sistemi, klima gibi unsurların yanı sıra Türkçe seçenekli yol bilgisayarı, çift renkli kokpit, yükseklik ayarlı direksiyon, içerden açılan bagaj kapağı ve katlanabilir arka koltuklar standart olarak sunuluyor.


İlgili Alanlar:Fiat Albea , Araba Resimleri ,araba resimleri modifiyeli,Fiat Modifiye