Cadillac Volt teknolojisi

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Cadillac Volt teknolojisi
Cadillac, sadece üretim versiyonu, 2009 Detroit Auto Show gösterisi yıldız, Converj Konsept yolda olduğunu duyurdu. Chevrolet Volt ELR ve borçlanma teknolojisi olarak adlandırılan, üzerinde yine kapalı yine açısal coupe son birkaç gün içinde yeniden rivayet olmuştu. Şimdi, Cadillac resmen, genişletilmiş menzilli elektrikli coupe gelişme, zaten devam etmekte olduğunu onaylamıştır.

Herhangi bir gözlük veriliyor olsa da, muhtemelen v1.5 rağmen Cadillac, ELR Volt ile aynı Voltec drivetrain bir sürümünü kullanacağını doğrulayan, ve on-board jeneratör tekrar benzinli dört silindirli motor olacak.



Çelenk ve Crest marka olarak daha fazla fikir vermek değil, neden sadece "otomobilin elektrikli tahrik teknolojisi gösteren" ve markanın üç harfli bir adlandırma şeması ile uyumlu kalmasını istediklerini belirtti seçilmiştir ELR harfleri. Belki de "Elektrik Lüks Ride", ya da belki General Motors üzerinde birisi büyük bir Everybody Loves Raymond fan duruyor. ELR açılımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar söz sahibi

Honda Otomatik Şanzıman Problemi

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Honda, 2,26 milyon araç, 1.5 milyon olan ABD'de satılan dünya çapında bir hatırlama yayımlamıştır.Hatırlama kaygıları belli 2005-2010MY Anlaşmaları, 2007-2010MY CR-V, SUV ve 2005-2008 Eleman geçitler, dört silindirli motor ve otomatik şanzıman ile donatılmış.


Sürücüsü Ters, Doğal ve Sürücü arasında hızla değiştiği takdirde, şanzıman ve ikincil şaft hasar görmesine neden olabilir otomatik şanzıman yazılım, sorun yatıyor.



"Taşıyan bu sıradışı bir senaryoda bozuksa, motor durak veya park dişli çekici zorluk neden neden olabilir," Honda, herhangi bir yaralanma veya ölüm arıza nedeniyle meydana geldiğini sözlerine ekledi yaptığı açıklamada.

Çözüm böylece hasar olasılığını azaltarak dişliler arasında geçiş yavaşlar bir yazılım güncelleştirmesi.

31 Ağustos başlayarak, Honda, ücretsiz bayileri tarafından iletim kontrol yazılımı güncellenmesi etkilenen araçlar sahiplerine bildirecektir.

2012 Civic Honda fikirde

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Genellikle yeni veya yeniden tasarlanan modelleri, araba değerlendirmeleri, öncekilerden daha iyi bir ücret. Teknoloji bir modelin ömrü boyunca hareket eder, otomobil, kendi hatalarından öğrenme ve üretim yöntemleri geliştirmek rekabet herkes vb geliştirmek için zorlayarak daha iyi olur

Ancak, bu durumda Yeniden tasarlanan 2012 Honda Civic LX değil, ya da en azından ne Tüketici Japon modeli son test devletlerin Raporları.


Consumer Reports (CR), uzun yıllar boyunca en yüksek rütbeli küçük sedan ve son 10 yılda beş Top Seçim göre en son tekrarında bile bir "Önerilen" etiketi kazanmak için çok düşük düştü!

"Hyundai Elantra gibi diğer modeller yeniden tasarlanmış olan sonra daha iyi kazanılmış olsa da, sivil toplum, şimdi kendi kategorisinde en alt kısmına yakın yer alıyor o kadar düşmüştür" Consumer Reports Oto Test Merkezi, David Şampiyonu üst düzey yönetici yazdı.

Civic LX puanı sadece en son bitmiş (yakın zamanda yeniden tasarlanmış) VW Jetta, yukarıdaki ikinci ve son bir yere yerleştirerek, bir dipsiz 61 önceki modele 78 düştü.

Consumer Reports 'test daha düşük kaliteli iç mekanı, yüksek yol gürültüsü, daha az çevik yol tutuşu, inferior frenler ve onun yerini araba göre dalgalı bir sürüş özelliği ile yeni Honda Civic bulundu.

Kategorisinde arka yolcu ve ikinci en iyi yakıt ekonomisi için İnsana Yakışır alan diğer eksiklikleri telafi etmek için yeterli değildi.

CR test bir pasaj:

"Civic, yeniden tasarımı ile geriye doğru kaydırdı vardır. Yakın zamanda yeniden tasarlanmış rekabete karşı asılsız hissediyor .. Vague direksiyon çeviklik zayıflatır ve fun-to-drive hissediyorum çalmaktadır. Durdurma mesafeler uzun, sürüş dalgalı, ve yol gürültüsü belirgindir.

Honda Civic LX (test olarak $ 19.405 MSRP) yeterli ivmeyi sağlar ve CR kendi yakıt ekonomisi testleri genel olarak etkileyici bir 30 mpg alır 140 hp, 1.8-litre dört silindirli motor tarafından desteklenmektedir.Beş-vitesli otomatik şanzıman sorunsuz kaydırır.Iç önceki Yurttaşlık ucuz bir hayal kırıklığı hissediyor. CR henüz Civic hibrid test ediyor ve önümüzdeki ay rapor verecek. Kargo alanı iyi. "


Japon şirketi ABD kolu CR bulguları ile "aynı fikirde" belirten bir bildiri yayınladı Honda tepkisi hemen oldu. Honda'nın cevabı aşağıda aşağıdaki gibidir:


"Geniş anlamda, biz Consumer Reports bulguları ile katılmıyorum. Şüphesiz, küçük sedan segmentinde her zamankinden daha rekabetçi hemen hemen her şekilde, tamamen yeniden tasarlanmış 2012 Civic ileri bir adımdır.

Küçük araba müşterileri, yakıt verimliliği, güvenlik ve güvenilirlik gibi önemli alanlarda yeni Civic öne çıkmaktadır. Civic en büyük rekabet güçleri arasında, Tüketici Raporları test döndü, düzgün ve verimli powertrain "... düzenli yakıt ve karayolu üzerinde 47 mpg genel etkileyici bir 30 mpg."

Ayrıca Consumer Reports tüm kesme düzeyleri standart önemli özellikleri uzun bir liste ile bulgular, güvenlik alanında Sivil üstünlük, ve IIHS sınıfında lider bir 'Top Safety Pick' derece kaydetti.

Son olarak, sivil toplum Tüketici Raporları ile bir yıldız güvenilirlik geçmişi vardır ve biz yeni Civic gibi iyi bir güvenilirlik lideri olacağına eminiz. "



Hikaye kaynakları: Tüketiciler Raporu ve Honda

Honda Mugen Yeni Fotoğraflar

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Burada, Temmuz ayının başında Goodwood Hız Festivali'nde Hareketli Motor Show'da alanda daha fazla üretim hazır CR-Z Mugen Konsept yanında yaptı Honda CR-Z Mugen RR rekabet çalışma fotoğrafları yeni bir takım.

CR-Z Mugen, İngiltere merkezli "MUGEN EURO" tarafından tasarlanmış ve inşa edilmiş, daha sert RR modeli firmanın Japon bölünme eseridir.


CR-Z Mugen RR ısmarlama prototip parça, hangi birkaç karbon fiber kaput, yolcu kapı ve arka bagaj kapağı da dahil olmak üzere, yapılan bir dizi sahiptir. Araba diğer eşsiz parçalar, tam uzunlukta karbon-fiber gövde altı, merkezi-çıkış ikiz egzoz, havalandırmalı ön tampon ve ırk geliştirilen süspansiyon içerir.
Turuncu renkli 4 pistonlu monoblok fren kaliperleri ve siyah sahte 18-inç alaşım jantlar dış kapalı canlı Valencia Portakal Pearl boya yuvarlak ile birlikte bir dizi görünüyor.

Kabin olarak, Mugen, turuncu deri ve siyah Alcantara ve karbon fiber trim, gösterge paneli, kapı panelleri ve orta konsolda kapsar bol bir kombinasyon koltuklar giyinmiş.

CR-Z RR iç kilit vurgulamak Ayrıca, aynı zamanda bir uydu navigasyon ve ses sistemi, gövde, şasi ve motor verileri kaydedebilirsiniz yarış gelişmiş bilgi ekranı.

Film 2012 Honda CR-V

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Japon şirketi için en iyi haber - 2012 Honda CR-V hakkında yazdığımız Son kez, bir prototip, bir blogger ve dört araç kaza ile ilgili. Şimdi, VTEC ve scoopster Brenda Priddy Tapınağı üzerinden Honda seven bir ekip sayesinde, yolda nesil CR-V çaprazlama test video görüntüleri var.

2012 CR-Vs siyah plastik sarılmış arka sonu sadece ön ve parçaları ile her zamankinden daha az kamuflaj giyiyor casusluk.

 Japon otomobil üreticisi, son zamanlarda en çok satan crossover modeli Civic sedan ve coupe çalışmalar daha önce böyle bir kavram üzerinden halefi alay, seri üretim otomobili gevşek örtülü bir versiyonu showcar tasarımcısı siyah jantlar ve parlak gibi bazı elemanları ile serpilir vücut Döşeme çalışma.

Almanya bu Eylül ayında Frankfurt Motor Show'da ya da Kasım ayında, Los Angeles Auto Show'da sonra biraz daha az ya da CR-V görmek için bekliyoruz. Her iki şekilde de, Honda, yeni çapraz sonunda 2012 yılının sonbaharında yıl ve Avrupa satıcıları ABD showroom ulaşacak diyor.


2010 Honda Civic Si

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Büyük çekim Üçüncü Dünya Derneği tarafından bordo Civic Si çarptı. Değişiklikler HFP ön dudak, Duruş GR + coilovers, 17x9 CCW Classics 205/40 lastikler ve her yerde Bir Yarış 70R Dolphin kedi-back egzoz yazın.





Spor otomobil modelleri

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Spor otomobil denince akla birici hepimizin bildiği marka ferrari geliyor ama  sırasıyla arkadan porsche geliyor.Bu hangimize göre dışarda gördüğümüz renklere göre ferrari kırmızıyla tanıdık ama spor otomobil bugün fiestadan başlayıp her aracın sportivi var 4 kapılıyı 2 kapılı yaparsak frenleriyle lastik ebadlarıyla oynarsak buda bir spor otomotiv kavramına geliyor.
Spor otomobil derken işte motor gücü70 beygirden 100 beygire her arabanın kendi karekterinin bir üst sınıfı daima spor otomobile geçiyor. ama biz spor otomotiv dersek buna lamborghini ,ferrari ,maserati , jaguar en üst sekmendeki markalar hepsinin 2 kapıları birinci dereceden spor otomotiv 2. gücleriyle bugun mercedesin mclareni olsun bugün amg paketleri bunlarda spor otomobil .

Spor otomobillerde marka bazında değilde performans bazında bakarsak bizim hangi arabada hangi gücü elde ettiğimiz ve hangi gücü ne kadar kuvvetli kullandığımız çok önemli evo 10 da gaza çok iyi basarsak subaruda basarsak motorsiklet bizi koltuğa yapıştıra bilir bunun sadece bizi yapıştırması , bunu yolda nasıl durucağımız çok önemli birde daha önceden de aynı şekilde performans aracı kullanmış olmamız gerekli deviri çok yüksek olan arabaların durması çok zor ve aşka gelip gaza sonuna kadar basıp bir taraftan egzosun sesi bir taraftan güc bir taraftan elimizin altındaki arabayla bastıgımız zamanda büyük bir zevk alıyoruz bu zevkin karşılığını ama durmasını bilemediğimiz zamanda çok kötü sonuçlara uğruyoruz
Spor Otomobil Modelleri Performansları Hakkıdan ve kullanış bilgileri.