Yeni 2012 Porsche 911

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Bir 2012 Porsche 911 gibi bir ateşli beklenen yeni model açık yalnız yakalanıyor ve neredeyse tamamen gizlemediği, ama neden rahatsız nedenini açıklamak için deneyebilirsiniz; ne olduğunu ve klip keyfini çıkarabilirsiniz ve alın,aradan sonra video 991 ilk engelsiz görünümü.

Biz sadece yeni nesil 911, 2011 Frankfurt Motor Show'da dünya prömiyerini Eylül ayı ortalarında açıklanacak nedeniyle olduğunu hatırlatmak.
En ünlü Porsche model serisi, büyük olasılıkla iki temel açılışında tatlar, yaklaşık 400 midilli sunan 3.8-litrelik boxer tarafından desteklenmektedir 350bg 3.4-litrelik düz altı ve Carrera S, Carrera sunulan olacaktır.

Yeni model anahtar vurgulamak Porsche'nin 7 ileri PDK çift debriyajlı otomatik şanzıman birleştiren bir yeni yedi vitesli manuel vites kutusu

Yeni JDM Honda

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Porsche ve BMW, onların arabaları biri siyah bir sürümüdür gibi bazı otomobil için, her şey Mazda ve Holden da dahil olmak üzere başkalarının için, ikincil bir trim rengi gibi daha siyah renktedir demektir.


Honda'nın CR-Z hybrid spor coupe sadece baskı sadece içinde renkli seçimler yoluyla ve bir dereceye kadar adını haklı Japon pazarı olarak "α Siyah Label" ("Alpha Siyah Etiket"), ikinci kategoride sınıflandırılır olarak yapabilirsiniz, alaşım jantlar koyu bir gölge.
İçeride, Japon alıcılar açık mavi dikişli siyah kumaş veya deri koltuklar için tercih edebilirsiniz.

Honda, siyah, beyaz ve kırmızı da dahil olmak üzere dış çeşitli renkler sunar, fakat en ilginç seçenek sınırlı sayıda satışa sunulacak yeni bir sarı bitirmek olduğunu.

Satış CR-Z "α Black Label" baskısı fiyatlar ¥ 2.510.000 (yaklaşık US $ 32.400 veya 22.700 €) ile başlayan, 8 Ağustos'ta Japonya başlayacak.

2011 yarıyılı degismeler.

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


  2011 yari yili degismeler.
 sizlere 5 seneden beri modifiye araba resimleri , araba videolar ve arabalarla ilgli ilginizi cekecek ne varsa paylasmaya calistik ve calismaya devam edecegiz car tuning ailesi olarak sitemiz blogger'in kapanip acilmasi uzerine genel olarak hiti ziyaretci sayisi dusmustur.
sitemize yeni degismeler yapip google amcanin gozune girmemiz lazim o yuzden sitemizin titlesini , temasini ve bir kac eklenti degisimi yapmayi dusunuyorum umit kose saygilarimla.

Duvar Kagidi Nissan

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Duvar kağıdı olabilecek güzellikte olan nissan resimleri masaüstü resmi yapabileceginiz güzel modifiyeli nissan araba resimleri..