Mazda3 Üretim 3 Milyon Adet ulaşır

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Mazda onun Mazda3 kompakt araç (Japonya Axela olarak da bilinir) ilk nesil modelin piyasaya sonra 3 milyon adet, yedi yıl on ay üretimi ile yeni bir kilometre taşına ulaştığını duyurdu. Binek otomobillerin Şirketin bugünkü serisinin en hızlı satan modeli üç lokasyonda (Yamaguchi, Nanjing Çin'in CFMA bitki ve Tayland'ın AutoAlliance bitki Japonya'nın Hofu Tesisi) üretilmektedir. kompakt model dünya çapında yaklaşık 90 ülke ve bölgede satılmaktadır .
üç milyonuncu Mazda3 Japon pazarı Mazda'nın MZR-2.0L motoru ve i-stop sistemi ile donatılmış bir beş kapılı hatchback şeklinde Hofu Fabrikası'nda üretildi.


"Mazda3 Mazda'nın DNA her üç unsuru barındırıyor. özgü tasarımı, olağanüstü işlevsellik ve yol tutuş ve sürüş performansı Onun sürekli global başarısı Mazda'nın dayanak modeli büyümek gördü, şimdi, bir bütün Mazda araç satışları üçte oluşur" Hirotaka Kanazawa, Ar-Ge sorumlu Mazda'nın kıdemli genel müdür dedi

"biz üç milyon adede ulaşan kutlarken, onların desteği için Mazda3 müşterilerinin milyonlarca teşekkür etmek ve beklentilerin ötesine geçer sürüş keyfi ile dengeli seçkin çevre ve güvenlik performansını sunmak için Mazda'nın kararlılığını sürdürmeye isterim," yürütme ekledi.

Jaguar-Land Rover, Hindistan'ın Montaj Fabrikası Açıldı onun Birinci Model Piyasaya Sürüyor

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Eğer lüks otomobil üreticileri kendi ülkelerinde onların en çok satan noktalarından biri kendi araçlarının imalatı yapılan zaman, araba sadece marka bakarak yapılmış nerede biliyordu kez Gone vardır. Günümüzde, Çin, Hindistan, Güney Afrika ve ABD, Rusya, Tayland ve Mısır ve böylece yapılan Mercedes-Benz otomobil inşa BMW var.

Car--Tuning.blogspot.com

Küresel gitmek için son prim automaker Cuma günü ilk Hint fabrikası Söktaş Jaguar-Land Rover grubudur. Bir Land Rover Freelander 2 SUV Hindistan'ın Maharashtra bölgesinde Pune hemen dışında bulunan montaj fabrikası, dışarı rulo ilk araç oldu. Biz Ford Motor Co iki yıl içinde bazı ABD $ 15000000000 kaybettikten sonra 2008 yılında Hindistan'ın Tata Motors Jaguar ve Land Rover satılan size hatırlatacaktır.

5 SeNeMiZ (-_-)

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


5 SeNeMiZ (-_-)


CaR--TuNinG.BLoGSPoT.CoM
5'nci senesini doldurdu sizlere elimden geldiğince güzel içerikle hizmet vermek istedim , ve bunuda başardım yalnız üniversiteye geldiğimden beri blogla ilgilenemediğim den dolayı sitenin ziyaretci sayısı epeyi düştü boş vakitlerimde ilgilenebiliyorum ancak ama en yakın zamanda eski hitine geri dönecek inşallah.
Yeni Web Sitemiz: http://www.kralaraba.com/