Modifiye Car Kiralık Fiat Punto 1997

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Araç Özellikleri & Bilgi
ARAÇ REF NUMARASI:
23193

CAR & ARAÇ MARKA MODEL:
Kiralık olarak Fiat Punto 1,6 Sporting 1.997 Sarı Pearl

ARAÇ RENK:
Sarı Pearl

Dış Modifiye:
Abarth frount splitter arka spoyler abath Abarth sideskirts Doğum smothed de de ele yan repeter smoth önyükleme kapağını hava DTM kanat bk ışıkları coderd tek silecek renkli aynalar dışarı smothed dışarı smothed lockd

İç Modifiye:
standart
ICE (Car Eğlence, Güvenlik):
Vide 6x9 dvd head unit kapı hoparlör subs 2 12 inç
Motor Modifiye:
BMC hava filtresi ve kaplan geri kutusu
Şanzıman:
standart  
Süspansiyon Modifiye:
spax shox ve yaylar
Fren:
17 inç kendo
Fiat Punto 1997 video


Michael Clements Sidney Şehir Fiat (Zetland, NSW - hemen güneyindeki Sidney Avustralya) adorable Fiat Punto ile en çok satan faydaları içine bakmak komik sunuyor.

Yeni 2010 Honda Insight & Video

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


2010 Honda Insight - Insight, Yeni JDM?
Spinout

Yep, hepimiz diz hopped derin-Şükran tarafından melez kadar olacak. TO ve ITR unut, burada dışarı Honda Insight olarak tüm HTR's ilk hibrid haline tarafından yapılan Japonya tarihinin en çok satan aracı olarak sayılmasına. 10.481 satış Nisan ayında grubu, taze '10 Honda Insight-segment All-Star Fit grafiklerinin üst B dropkicked.

Ruhunu şimdi arıyor musunuz. Energizer Bunny Kitty, Godzilla öldü ve biri hakkında Hybrid Tipi doğum vermektir-R Merhaba yerini almaktadır.

2010 Honda Insight: Kargo ve Oturma Video



2009 Detroit Auto Show Gönderen, Cars.com 's Joe Wiesenfelder oturma ve 2010 Honda Insight kargo özellikleri göz alır. Shot ve üretilen: Eric Rossi Edited by: Lindsay Bjerregaard

Modifiyeli Mazda RX7 FD3S 1993 Siyah

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Araç Özellikleri & Bilgi
ARAÇ REF NUMARASI:
23210

CAR & ARAÇ MARKA MODEL:
Mazda RX7 FD3S 13B-REW 1.993 Siyah

ARAÇ RENK:
Siyah

Dış Modifiye:
son konnexcion ön tabela, tepe tarafında, Nisan karbon vertex arka tampon kapağı, yeniden amemiya projektör tarzı far, yeniden amemiya kuyruk ışık kapakları, kökeni `99 spec ön tampon işaretleyici ışıklar, karmotion karbon fiber kaput, karmotion karbon fiber kapak, etekler fiber yarış, sparco hood pins, özel ön ve yan bölücülerin kanca karbon kreasyonlar karbon fiber canards, megan yarış drift-spec karbon fiber gt kanat w / Nisan ayarlanabilir ayakları, rennen metal TOW aynalar

İç Modifiye:
autopower 6 pt rulo kafes, momo Monte Carlo direksiyon simidi, Greddy topuzu, 4 inç shifter uzatma, memoryfab s-58 karbon fiber yarış koltukları ve slider, 5 pt yarış koşum

ICE (Car Eğlence, Güvenlik):
hiçbiri

Motor Modifiye:
13B-REW sokak portlu w/3mm apeks mühürler, Greddy T78-33D turbo Greddy 50mm yarış wastegate, Greddy sus tübüler manifoldu, Greddy downpipe, Greddy E-01 profec artırmak denetleyicisi, Greddy kasnakları, Greddy sıkıştırma tüp (throttle body dirsek), apexi güç fc ECU w / komutanı döner jrx, v cxracing vanası 50mm yarış darbe HKS-intercooler 24x11x3 çekirdek bağlama, fluidyne radyatör, çift sıra 25 petrol soğutucular cxracing tarafından ayarlanmış 6a ateşleme kutusu, AEM su / meth enjeksiyon kiti, AEM MSD Geniş band o2 sensörü, rc mühendislik 1300cc yakıt enjektörleri, Walbro 255 LPH yakıt pompası, Cusco petrol yakalayabilir, carbing soğutma panel, NGK bujileri, accel 8mm fiş teller, özel 3in egzoz, motor tork uego brace

Şanzıman:
5-speed w / exedy aşamada bir yarış debriyaj

Süspansiyon Modifiye:
tokico, tein s-adjusable tamponlar hts, Megan yarış beat, sway bar, ön ve arka yarış beat, sway bar brace yarış, direk kule tcsportline ön ve arka parantez silah eğik yaylar düşürücü teknoloji

Fren:
çalışma vsxx 17x8.5f ve 17x9.5 arka

Lastikler:
Yokohoma AVS es100 235/40/17 f ve 255/40/17 arka

Fren Modifiye:
Mazda 4 pistonlu kaliperler, Brembo oluklu rotor ön ve arka, EBC yeşil şeyler pedleri

2010 Citroen C3 Bilgi Ve Video

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Kasım 2009'da Coming out, yeni Citroën C3 güçlü bir hırsı var: fazla 2 milyon adet sattı satan yerine. "Bu Marque için büyük bir yenileme ve bize hem bireysel ve kurumsal müşterilerine daha arasında artan pazar payı hedefinin ulaşmak için araç gereçler verir," Frédéric Banzet, Genel Müdür Citroën diyor.

Kazanan formülü: Citroën C3 yakın almak ve daha iyi yapmak. Yeni Citroën C3 baştan çıkarıcı özellikleri ile doludur: tauter stil, kaliteli, akıllı Döşeme mimarisi ne hala en kompakt araç pazarında, ve üstün-board konfor ve yol kullanım, hem de istisnai bir iç mekan yaratma şehir ve açık yolda. Segmentinde en gelişmiş özellikleri ile, yeni Citroën C3 ana aile arabası ya da çekirdek filo araç olarak ideal olacaktır.

Bu da değil. Zenith cam yeni Citroën C3 benzersiz kılan. Iyi drenching kabin kadar hafif olduğu gibi ve görünürlük genişleterek, bu cam yeni bir sürüş deneyimi bizim Visiodrive bir yolcu tanıttı. "Yeni C3 ile, Citroën yeni bir otomobil evren açılıyor. Bir evrenin nerede neden ve yeni sürüş keyfi sorumluluğunu terk oda. Ve yeni duyumları," Vincent Besson, Ürünler ve Pazarlar, Citroën diyor.

Bu kalite özellikler tasarım ve yeni Citroën C3 üretiminde doğrulandı. Fransa, Aulnay ve Poissy, yeni araç, yüksek kalite standartları, hem de zaman içinde yeni karşılayan sanayi sitelerinde yapılmıştır. , Optimum güvenilirlik garanti etmek ve son kusurları demir, bunun 2 milyondan fazla kilometre ile hayata geçirilecektir serbest piyasa-road test üzerine önce.


Benzersiz, çekici Kişilik

Yeni Citroën C3 onun kişiliği olduğu iddiasında. Selefinin tanınabilir koruyucu yuvarlaklık, düzgün hatları tauter bir sportif kenar verilir. Hafif bir dokunuşla Heyecanlı: iğfal özünü.

Stil ve yeni Citroën C3 arıtma çekici bulunmaktadır. Termo gibi malzemeler yüksek sınıf, kaplamalı çizgi, saten gri bir çapraz şerit ile vurgulanmış veya parlak fırçalanmış alüminyum ve krom. Yeni C3 Döşeme seviyesi ve yeni bir boyut kalite alır. Bu mükemmel bakım tarafından GAP ve gömme, her detay ve sağlam tasarımı ile dikkat gösterilmektedir.



Akıllı Mimarlık

Yeni Citroën C3 biri en kompakt araç segmentinde olduğunu. 3,94 m, 1,71 m genişlik ve 10,2 metre dönüş çapı uzunluğu ile, şehir için idealdir. Iç mekan ödün vermeden Kompakt dış. Yeni Citroën C3 o ana aile arabası ya da çekirdek filo araç olarak yeni durum assert ihtiyacı ferahlık vardır. Bu optimize önyükleme kapasite cömert 300 litrelik görülmüştür gibi, çok sayıda saklama yerleri (glovebox), orta boy koltuk erişimi ve görünürlük kolaylaştırılması ve optimize edilmiş iç mekan daha diz oda sunan orta kolçak ... konsolu. Yeni Citroën C3 daha, ama hala kompakt ferahtır. Bu bir "gerçek" araç, üst segment özellikleri's.

Yeni Bir Sürüş Deneyimi

Yeni bir deneyim daha da ileri gidiyor ve Zenith ön cam, teknolojik bir feat daha iyi olur. Bu olağanüstü uzun cam görme 80 ° yukarı tarafından ön işgalcilere 'alanını genişletir. Ince sütunlar ile birlikte, Zenith tüm konaklayanlar, yüksek tanımlı sınırsız görme duygusu verir. Toplam daldırma. İlk olarak bir dünya, ileriye bakarak için progressive cam düzeltir standart açık cam için ön yolcu yukarıdaki güçlü güneş koruması geçiş. En büyük cam ve piyasadaki en küçük çatı ile salon daha fazla yeni sürüş hissi sunuyor! Yeni Citroën C3 zevk daha fazla görünürlük ve hafif, daha fazla güvenlik ve sürüş sunmaktadır.

Zevk konuşan Marque ile bizim Visiodrive doğal yararları know-how rahatlığı içinde. Herkes son derece kurulu tüm duyuları için yeni Citroën C3: sadece düşük değil gürültü ve düşük titreşim, rahat olacak ama kokulu ve güzel bakmak için, çok sayıda pencere ve hava spreyi ile. Rahatlatıcı bir atmosfer. Büyük bir otomobil ve sürücüsüne in tahrik olmak

Yeni Citroën C3 bir "bağlı" otomobil. RD4 MP3 ses sistemi, USB Box (USB yuvası + jack, tam iPod uyumlu ek olarak, Bluetooth ® eller serbest kiti) ve MyWay kullan, ses ile yeni Dome Kameralar ® çevreleyen yolcu, sanki bir konser vardı hall. Sistem, sadece istisnai değil ses kalitesi sunuyor ama rekabetçi bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor.


Etkileyici ve makul Dinamik Özellikler

Yeni Citroën C3 başkalarının gıpta ile yeşil ... daha dinamik yol tutma ile, o kadar rahat yol bilgisayarı şehir olarak ve yapacak herhangi bir kilo değil ince rakam tutmayı başarmış! Konfor ve iç uzayda ikna artış verilen olağanüstü bir başarı. Bu ağırlık kontrolü, yeni C3 akıllıca yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları yönetir iyileştirilmiş aerodinamik (bir Cx 0.30), ile birlikte. Doğru piyasaya gelen bir sürümünde 99 yayan gelecek g / HDi 90 DPFS motoru ile CO2 km.

Yakıt tüketimi yönetmede Bu uzmanlık 2011 yılında yeni powerplants gelmesi ile, ikinci kuşak Stop & Start birleştiren yeni bir aşamaya ulaşacak. Coupled beş ve altı-ileri elektronik şanzıman, bunlar dizel versiyonları CO2 g / km sadece 95 ve 90 yayan donatmak olacaktır. Kısacası, üç yeni nesil silindirli motor versiyonları 100 daha az CO2 g / km yayan sağlayacaktır.

Citroen C3 Video


Bu Konuta Benze Konular

Ford 2003,2010 Mustang Focus

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


2010 Ford Mustang Resmi


2003 Ford Focus Resimleri ve 1967 ford gt 40 resmi

Bu Konu Benzer Konular

Yeni Ford Focus Resim & Video

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Ford Focus Studio
 
Detaylara dikkat tüm tüm yeni Ford Focus aralığı - Anlaşıldı's bir gerçek zaman stüdyo bakmak tanımlar. Özellikleri tam olarak ön koltuklar ve son derece de pratik olmak ve çok yönlü konforlu bir araç yaratmak için kombine merkezi kilitleme uzanmış gibi.

Yeni Ford Focus Studio

 Standart özellikler:

Elektronik Stabilite Programı (ESP) EBA & Çekiş Kontrol ile
Ford EasyFuel kapaksız yakıt ikmali
Model 6000 CD / radyo
Kontrol Blade bağımsız arka süspansiyon
Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları
Ön koltuk yan hava yastıkları
Akıllı Koruma Sistemi
Immobilizer - Pasif Anti hırsızlık Sistemi (PATS)
Anti-EBD ile kilit fren (ABS)
Elektrikli ön camlar
Kapılar merkezi kilit
Komisyon / direksiyon ayarlamak ulaşmak
Arka spoyler
Sürücü koltuğu yükseklik ayarı manuel
60/40 split / arka koltuk sırt ve minder kat
Kilitlenebilir glovebox
Renkli Camlar
Uzaktan bagaj kapağı serbest
15 "çelik jantlar
Yeni Ford Focus Studio Standard Araç aralığı:

Odak Studio 3dr 1.4i 16V 58kW (80PS)
Odak Studio 5dr 1.4i 16V 58kW (80PS)
Odak Studio 5dr 1,6 TDCi 68kW (90PS)
Stüdyo Odak Emlak 1,6 TDCi 68kW (90PS)
Odak Studio Estate 1.6i 16V 74kW (100PS)
Not: ön yolcu koltuğu zaman Ford araç operasyonel bir ön yolcu hava yastığı ile donatılmıştır yerleştirilir asla bir çocuk koltuğu. Çocuklar için en güvenli yer düzgün arka koltuğuna ölçülü olduğunu.

Detaylara dikkat tüm tüm yeni Ford Focus aralığı tanımlar ve bu Studio açıktır. Gibi tamamen ön koltuklar ve merkezi kilitleme uzanmış tüm son derece de pratik olmak ve çok yönlü konforlu bir araç yaratmak için birleştirmek Dokunuşlar.

Tam Finansman Kullanılabilir Bu araç üzerinde: --

 Bu plan verir
Fırsat her iki veya üç yılda bir yeni Ford sürücüye
Kadar az 0% Mevduat
Affordable sabit ödemeleri
En az araç için, kullanılan araç değerler herhangi bir beklenmedik değişiklikler sizi korumak Gelecek Değer Garantili
Büyük servis ve tamir az risk faturaları
Anlaşma sonunda seçeneği araba kendi




Jason mı Fords son chav sıcak tastic gerçekten güçlü Golf GTi bir maç olduğunu yumurtadan keşfeder.

modifiyeli car slaytı

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Car Tuning Video



modifiyeli arabalar slatı karışık modifiyeli arabalar slaytı güzel arabalar var her renkten araba var sarı , siyah , pembe vb.

Modifiyeli kamyonlar jeepler

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Modifiyeli arabalar kamyonetler jeepler 


  Modifiye jeepler ve koamyonetler güzel modifiyenin adresindesiniz.



Kaliteli Lüks Mercedes Resimleri

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Karışık siyah mercedes resimleri jeep mercedes ve spor kaliteli mercedes

Honda Arabaları Geçmişten Günümüze

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Honda başlıca ürünleri otomobil, kamyon, motosiklet ve robot üreten bir Japon otomotiv markasıdır.
Firma ayrıca ATV'ler, deniz motorları, elektrik jeneratörleri, bahçe makineleri de üretir. Yılda 14 milyon ile dünyanın en büyük motor üreticisidir. Merkezi Tokyo'da olan Honda, dünya çapında pek çok ülkede üretim ve satış yapmaktadır.
Honda tercih edilme oranı hergeçen gün artmakta ve insanlar tarafından tutku halıne gelmektedir.



Honda Tarihçesi
Burada honda markasının günümüze kadar belirli tarihlerde çıkarmış olduğu arabaları görmektesiniz.
Honda türkiye araba piyasasında güngeçtikce ilerlemekte ve büyümektedir.
  • 1946 --- Sohichiro Honda tarafından Hamamatsu'da kuruldu
  • 1947 --- İlk motosiklet motorunu üretti
  • 1948 --- Honda Motor Co. adını aldı
  • 1949 --- Dream D-type adlı 2 silindirli 98 cc'lik motosikleti üretti
  • 1952 --- Merkez ofisini Tokyo'ya taşıdı
  • 1959 --- Motosiklet yarışlarındaki ilk önemli başarısını İngilterede elde etti. Isle Of Man Tourist Trophy GP yarışlarında 6. , 7. , ve 8. sıraları alarak 125 cc markalar şampiyonu oldu.
  • 1959 --- American Honda Motor Co. Kuruldu
  • 1960 --- Motosiklet üretimi için Suzuka fabrikası kuruldu
  • 1946-1963 --- Yılları arasında değişik motosikletler üretmiş ve motor sporlarında önemli başarılar elde etmiştir
  • 1963 --- İlk spor otomobili S500'ü ve küçük pikap T360'ı üretti
  • 1963 --- Belçika'da motosiklet üretimine başladı
  • 1964 --- İlk kez girdiği Formula 1 yarışlarında 9. oldu
  • 1965 --- Mexico GP'sinde ilk zaferini kazandı
  • 1965 --- Portatif jeneratör üretimine başladı
  • 1966 --- S800 modeliyle ihracat atağına başladı
  • 1967 --- Suzuka fabrikasında küçük araçların üretimine başlandı
  • 1972 --- Civic modelinin üretimine başlandı
  • 1976 --- Brezilya'da motosiklet üretimine başlandı
  • 1976 --- Civic modelinin üretimi 1.000.000 adete ulaştı
  • 1976 --- Accord üretilmeye başlandı
  • 1982 --- Amerika'da Civic üretilmeye başlandı . ABD'de üretim yapan ilk Japon firması oldu
  • 1985 --- Integra , Today , Legend modelleri üretime başlandı
  • 1986 --- Kanada'da Accord üretimine başlandı
  • 1988 --- McLaren F1 'le şampiyonluk kazandı
  • 1988 --- Daha düşük atık gaz ve daha yüksek performans sunan VTEC motor geliştirildi
  • 1988 --- Yeni Zelanda'da otomobil üretimine başlandı
  • 1989 --- ABD Ohio ' da ikinci fabrika üretime başladı
  • 1989 --- Accord Inspire üretimine başlandı
  • 1990 --- Formula 1 teknolojisiyle üretilen NSX ve iki kişilik üstü açık Beat modelleri tanıtıldı
  • 1991 --- VTEC-E motoru Civic' e uygulandı
  • 1992 --- İngiltere ve Filipinlerde otomobil üretimine başlandı
  • 1994 --- Pakistan'da otomobil üretimine başlandı
  • 1994 --- Minivan Shuttle (Odyssey) tanıtıldı
  • 1994 --- 2. kuşak NSX tanıtıldı
  • 1995 --- Türkiye Gebze Şekerpınarda fabrika temeli atıldı
  • 1995 --- Hafif arazi aracı CR-V ve 6. nesil Civic tanıtıldı
  • 1997 --- 3. kuşak NSX tanıtıldı
  • 1997 --- 5. kuşak Prelude tanıtıldı
  • 1997 --- Türkiye fabrikası Gebze Şekerpınar'da açıldı
  • 2007 --- Türkiye fabrikasında 2007 model Civic üretimi başladı
Modelleri Honda günümüze kadar üretmiş olduğu modeller bunlardır.
  • Civic Type-R
  • Civic Type-S
  • Civic Hatchback
  • Civic
  • Jazz
  • City
  • Accord
  • Legend
  • HR-V
  • CR-V
  • Integra Type-R
  • S2000
2012 Honda Civic Honda'nın enson üretmiş olduğu aracıdır. bu araçtan çok şey beklemektedir. özelliklerine bakıldığında bu beklentilerde boş olmadığını anlayabilmekteyiz.




bu videoda Honda Civic Type-R Test Drive HDTV hakkında bilgi edınebilirsiniz.

Honda araç modeli ile alaklı sitemizdeki konulara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Honda Civic Modifiye
Popüler Honda Civic Değişiklikler
Honda Insight Özel Zeus tarafından
Mugen Honda Insight
Honda Civic veya BMW
1996 Honda Civic Honda Tuning
2008 Honda Modifiye
Honda Civic Resmi

Mitsubishi Carisma Satılık

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri




Carisma Mitsubishi Rizede Satılık Bilgin Oto

Bilgin Oto Galeri

Adres:Emniyet Müdürlüğü Karşısı
:53200 Çayeli / Rize
Gsm: 0 533 - 7162558

Arabanın Özellikleri:
Elektrikli Cam, Klima, Sis Lambası, Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Rezistans Yan Aynalar, Yol Bilgisayarı, Opak Boya, Direksiyon Ayarı
Açıklama:carisma 1,6 comford modeli

Fiyat : 14.500 TL
Kilometre : 145000 KM
Yılı (Model) : 2001
Silindir Hacmi : 1600 cm³
Motor Gücü : 75 BG (55 KW)
Renk : Beyaz
İlan Tarihi : 26.08.2009

Pazarlık : Pazarlık Payı Var
Kasa Tipi : Hatchback
Yakıt Türü : Benzin
Kapı : 5 Kapı (4/5)
Vites Tipi : Düz Vites
Otomobil Türü : 2. El Otomobil

Nissan 350Z yarışı Santa 60mph

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Nissan 350Z Dragster bu 1,2 Seconds yarışı Santa Pod at 60mph hits
Hiç Pro Sınıf 350Z Avrupa'da FIA Avrupa Finalleri de Santa Pod Raceway de İngiltere'de ki 13 Eylül 2009 üzere 10 da çalışır başarılı olacağını görülen ilk. Sahibi ve sürücü John Bradshaw, Proje Zed dragster tarafından düzenlendi bir Nissan 350Z 3,5 litrelik V6 motor neredeyse 1.900 beygir gücü üreten kullanmaktadır.

"Sonunda araç şimdi test etmek için hazır olması ve inanılmaz hepimiz çok potansiyel. Gerçekten de bu kadar dünya çapında kayıtları ayar ve yetenekli sadece ne bir Nissan motor üretme," dedi yetenekli olduğunu gösteren bir araba tarafından heyecanlıyız Bradshaw.

El inşa dragster olan Mainstream drag yarışları bu yıl Santa Pod rekabet için sadece Japonca motorlu araç, geri kalan 60mph için sadece 1,2 saniye süre 0 (96km / h)-168mph (270km / hızlandırmak için söylenir olacak h) sadece 4,1 saniye sonra ve sadece 6,6 saniyede 0-215mph (346km / h) gelir.

Nissan olan Proje Zed dragster destekleyen, göstermek onun geç yol gösterme spor arabalar, GT-R ve 370Z gidiş bir standı olacak.

Suzuki SX4 Sedan İngiltere

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Suzuki nihayet dört İngiltere pazarı için SX4 kapı sedan versiyonunu haddelenmiş vardır. Uzunluğunda Ölçüm 4.510 mm, genişliği 1.730 mm ve yüksekliği 1.545 mm, sedan en önemli özelliği ise 515 litre olan onun genişletilmiş önyükleme kapasitesidir. 11.895 £ From Fiyatlı, sedan bir 107HP 1.6-litre motor 62 mil 10,7 saniyede (100km / h) sıfır gelen bu güçler araç ve 112 mil (180 km / s) maksimum hızı ile sunulmaktadır.

Suzuki için, kombine çevrim sürüş göre, SX4 sedan 41,5 ile kombine yakıt tüketimi 165g/km CO2 emisyonu ile İngiltere mpg döner.

SX4 Salon benzer SX4 1.6 GLX beş-kapılı hatchback ile donatılmıştır ve altı hava yastıkları, dört elektrikli camlar, MP3/WMA uyumlu CD radyo, otomatik klima, 15-inç alaşımlı jantlar, anahtarsız giriş ve başlangıç ve ısıtmalı kapı aynaları ile gelir standart olarak.

2010 ferrari resimleri

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri










2010 ferrari resimleri hepside birbirinden güzel ferrari resimleri kırmızı,siyah ,sarı ve turuncu ferrariler günümüzde bize en pahalı ve lüks arabalar'dır ferrariler spor ferrariler gördüğümüzde elimizle işaret ettiğimiz arabalardır.

Otomobil Parçaları Hakkında İthalat:

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Otomobil Parçaları İthalat Mağazamıza indirimli fiyatla motor, iletim, elektrik, servis, tune-up/tuning ve en otomobiller ve kamyonlar için tamir oto parçaları bir vurgu ile ithal otomobil parçaları ve yerli otomobil ve kamyon parçaları sunuyor.

Bir kıvılcım fişi, yağ filtresi, su pompası, süspansiyon, iletim kısmı, elektrik bölümü, elektrik donanımı, iklim kontrolü, karbüratör, debriyaj, sistem soğutma arıyorsunuz, sürücü kemer, driveshaft, aks, direksiyon pompası, kam takipçisi, yakıt injectors, yakıt filtre, fren pedi, Rotor, supap kapağı, yürümek, conta, egzoz sistemi, yağ kılıfı, yürümek, rock'çı kolu, yağ filtresi, CV ortak, susturucu parça montaj, egzoz ucu, basınç vana, amblem, dişli veya başka motor / transmisyon parçası? Bu doğru otomatik bölümü nerede? Tekerlekler 'da Chevrolet Tekerlekler Toyota, Işıklar, Ford Jant Kapakları bakın / Rims & Otomatik Işık Deposu', Chevrolet Headlights, Toyota tamponlar, Ford Aynalar at 'Araç Gövde Parçaları Mağaza'

Otomatik Bölüm Mağaza - Kalite:
Bizim yerli ve ithal otomobil parçaları çoğu orijinal ekipman üreticisi parçaları (OEM parçalar) ve sonrası yedek parça bulunmaktadır. Ancak sadece yüksek kaliteli otomobil parçaları Arı tarafından verilen, Ate taşıma ANSA, Advatex, Bendix

araba sigortası ekonomik araç sigortası

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Nasıl Araba Sigorta Komplikasyonlar basitleştirin için

Bu insanlar, ABD'de ekonomik araç sigortası almak araba sigortası Alıntıyla çevrimiçi almak veya bizzat kendi yerel ajan from seçeneği kolaydır. Ancak sigorta konuları ile ilgili karşılığı hemen değil-de yolun yasal kuralları araba sigortası komplikasyonlar hakkında sigortal ilgili olmasına neden olabiliriz. Bazı sigorta komplikasyonlar elde araç sigortası ne zaman yurt dışına seyahat ve araba sigortası sağlayıcınızın düştü sonra yeniden elde içerir.

Ne zaman başka bir ülkeye seyahat, birçok hırsızlık, yaralanmaya karşı korumak için seyahat sigortası satın almak için, tercih ve hastalık. Ama bu politikaları en çok Amerika Birleşik Devletleri dışında sürücüleri kapatmayın. Başka bir ülkede sürücünüze planı, size ek araç sigortası almak önemlidir. Seyahat sigorta oranları gibi çok ABD'de sigorta primi olarak değişir. Seyahat ve yurtdışı gezileri için seçenekleri kredi kartı şirketleri, seyahat sigortası şirketleri tarafından sunulan perusing, ve araba kiralama şirketleri araba sigortası seçebilirsiniz. Ise daha düşük sigorta primleri daha yüksek fiyatlara yol açacak Sadece Amerika Birleşik Devletleri gibi, daha yüksek prim düşük fiyatlara yol açacak. Süre yurtdışında olan ilgili taraflar evlerine gelen araba sigortası oranları için farklı seçenekleri görmek için izin verebilir eğer koşum of the Internet teknolojisi, kolay olabilir araba sigortası almak.

Diğer bir komplikasyon, ABD'nin araba sigortası ile birçok deneyimi mevcut sağlayıcı tarafından düştü sonra araç sigorta poliçeleri bulgudur. Bir araç sigorta şirketi tarafından düştü Başlarken birçok nedenlerden dolayı oluşabilir. Komplikasyon bu tür Dealing with zaman araç sigorta şirketi ile sorunlar nedeniyle düşmüş oldum kolay gibi eğer iş dışarı gidiyor veya kapsama alanından çekerek olarak. Ayrıca, araç sigorta fiyatları karşılaştırmak için Internet kullanarak daha iyi fiyatlara alabilirsiniz. Eğer çok fazla kaza veya bilet nedeniyle düşmüş oldum, bu kabul edilebilir bir araç sigorta oranlarını bulmak için, ama zor olabilir tekrar sigortalı olabilir. Sadece elde sigorta yurtdışında bir komplikasyon ile ilgili, yeniden araba sigorta şirketleri tarafından düştü sonra sigortalı almanın bir komplikasyon ile mücadele gibi en iyi keşfetmek ve sigorta oranlarını karşılaştırabilir Internet kullanarak yapılabilir. Hatta yüksek riskli sürücüler için sigorta sağlayabilecek uzmanlaşmış şirketler bulabilirsiniz. Ne oranları ve prim ödemek istiyorum hakkında akıllıca kararlar yaparak, araç sigorta poliçesi bulabilirsiniz bu uygun olması gerekir.

Bu araba sigortası komplikasyonlar başa, bu komplikasyonlar ile yardımcı olabilir internet güç yararlanarak sıkıcı bir hal alabilir.

Hibrid Lamborghini Gallardo 2015

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Lamborghini CEO'su Stephan Winkelmann bu Lamborghini (Audi) 2015.Officials tarafından rakibi Ferrari yetkilileri bir Hibrid Lamborghini Gallardo modeli başlatılması olacaktır da işaret etmektedir bir Hibrid Ferrari yolda, aynı süre ile .. ise Almanya'nın Automobilewoche ticaret kağıt dedi ilginç


Olan Toyota Prius gibi, Hibrid Lamborghini Gallardo yavaş sırasında, şehir trafiği gibi bu güzel arası otoparklar bir elektrik motoru kullanır. Sırasında metal için pedalı, geleneksel V10 motoru genel Lamborghini güç ve ses sunmak için devralacak.

Spor Chevrolet Corvette Z06 performans

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Büyük Spor üssü haline Chevrolet Corvette Z06 bazı performans paketi

Bazı vınlama ekleyebilirsiniz), daha sonra da bir günlük Corvette, fenders geniş ön ve arka, iyi bir, tek tekerlek ile köşeleri giyinmek işlevsel ön Splitter ve arka Spoyleri arıyor (Biz özellikle Rekabet Gri bunları gibi giyivermek ile BOD artırma al stilize usturmaça havalandırma bir çift olan ve yarım Chevy son teklif, the Corvette Grand Spor için duyuyoruz.

Eğer olacaktır, bazı zoomier araç ve mechanicals kullanarak millet fazladan bir doz ile giriş kolaylığı düzey Corvette arayan vermek temel modeli ve Z06 arasında Slotted, Büyük Spor temelde bir LS3-Z06 Işık güç kaynağı, bir performansı ve görsel temyiz.

Bu amaçla bir müşteri Grand Spor için Z06 seçen olabilir, belki de en yeni sebepler: otomatik iletim seçeneği, bu sıcak Vette olarak kullanılamıyor. Chevy Corvette alıcı yüzde 70 kadar diyor otomatik donanımlı arabalar için tercih edebilir.

The Z06 Grand Sport, kendi 275/35ZR-18 ön ve arka 325/30ZR-19 Goodyear Eagle F1s dahil mekanik bitlerin güzel bir numara bağış yapar. Beş spokes ve size Z06's frenler arkasında gizlenmiş olarak, 14,0 inç görürsünüz arasında Peek mani ve çapraz drilled rotorların altı ile bağlı-önünde pistonlu kompas benzer 13,4 ile dört pistonlu kompas tarafından düzenlenen rears inç.

Ama havalı ertelenmiş özelliği? Büyük Spor standart altı ile-aynı kuru lağım çukuru petrol sistemi ZR1's LS9 V8 motorlar için Z06's LS7 ve alışması manuel hız, otomobilin takip vererek ciddi bir artırma cred. Olarak Chevy Grand Spor gr yanal ivme fazla 1,0 vurma yeteneğine sahip olduğunu söyledi Seeing, sistem bu motor yağ, en zor yol ders bile hasret asla sağlar.

Tüm bu Z06 iyi bir fiyat etiketi biraz eklerim. Büyük Spor bayi galerilerinde için yolda bulunuyor. Etiketleri arayın standart Vettes üzerinde, fiyatlar ile 55.720 $ başlayan bir kabaca 5000 $ prim yapmak.

2010 Porsche 911 GT3 RS

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


2010 Porsche 911 GT3 RS: Yüksek Çözünürlüklü Galerisi ve Tam Ayrıntılar 450HP Hardcore 911 üzerinde



Porsche tarafından "En sportif yol olarak tanımlanan-yet 911 olacak, bu heyecan verici yeni 911 GT3 RS size 911 bir yarış sürümüne alabilirsiniz süre kalan sokak yasal en yakın şey olup ilk genel çıkışında için ayarlanmıştır önümüzdeki ay yapılacak Frankfurt Motor Show. Dayanarak, son 2010 Porsche 911 GT3 facelift, yüksek motor gücü en son nesil RS modeli faydaları, daha düşük ağırlık, kısa iletim oranları ve optimize şasi tanıttı.

Olan 911 GT3 ve yarış versiyonu homologating için temel takımları, sert SC, bu GT3 doğal 3,8-litre düz altı daha fazla güç ve dönüş daha hızlı ve daha dinamik olarak teslim ayarlı aspirated's a tweaked Version. Bu 997 SC kendi GT3 meslektaşı ve 35 HP, bir önceki nesil daha fazla 450 beygir gücü ve 15 HP maksimum çıkış üretir.

Güç arka tekerlekleri bir düşük oranı sadece geçen bir kısa vites kolu atmak altı hızlı manuel şanzıman teslim edilir. Porsche performansını kendisi için şimdilik rakamlar, tutmak, ancak kayıt için standart 435 HP GT3 geri kalanından hızlandırmaktadır 100 km / s 4,1 saniye (62 mil) ve 312 km en hızlı / h veya 194 ulaşır mil.

SC de yanı sıra ek tekerlek kemeri geniş ön ve arka parçaları özellikleri burun üzerinde artış aralığı kapsar. En belirgin tekerlek kemerleri ev 19 inç alaşım arkasndaki 245/35 ZR ön ve 325/30 ZR 19 kadar 19 spor lastikler ile ayakkabılı.

Peugeot RCZ Coupe Resmi

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Peugeot RCZ Coupe Resmi Açığa: Audi TT Rakip çarpıcı Motorları Petrol ve Dizel alır

* Güncelleme Albüm Yeni İç ve Dış Fotoğraflar ile
Peugeot üzerinde bir millet gibi, önümüzdeki ay yapılacak Frankfurt Motor Show için tam olarak en son yaratılması, Avrupa çapında satışa sunulan 2010 yılının ilkbaharında gitmek için yapılacak tüm yeni RCZ 2 2 spor araba açıklamaya couldn't wait. Olarak ilk tam gelişmiş fotoğraflar, Peugeot's tasarımcılarının orijinal konsept otomobil için eril tekerleği kimden yüzde 99 sadık kaldığını kanıtlamak RCZ yeni kadar eşsiz çift baloncuğunu çatı ve arka cam için kemerli.

Genel olarak RCZ son yıllarda sadece en iyi Buldok değil demek istiyorum, ama aynı zamanda en dikkat-Mainstream Coupe sektöründe birinci nesil Audi TT ve sunum beri tasarımlar kapma sahiptir.


Ve eğer yeterli's, Peugeot da müşterilerinin şansını daha da gerçek bir karbon çatıya, farklı renkler (siyah krom, saten bitirmek), çok sayıda 18 çatı kemerli - ve 19-inç özel seçenekleri de dahil olmak üzere bir dizi ile RCZ RSS kişiselleştirmek hizmetinizdedir birkaç bitirince de alaşım jantlar (diamante), ön at, karoser ayrıntılı ve daha kapsar karbon kapı aynası siyah lake gövde parçaları siyah, parlak siyah, koyu gri mat.

Içinde, RCZ olabilir koltuk iki yetişkin ön sırasında da ne Peugeot olarak anlatılmaktadır's kadar, arka iki ara sıra koltuklar, "tam ve mükemmel" olduğu 384 litre standart açılış kapasitesini artırmak için aşağı katlanmış olabilir kullanılabilir sculpted. Her ne kadar kontrol paneli doğrudan 308 kapak gelir, Peugeot's tasarımcılarının yüksek kaliteli malzeme ve benzersiz düzeltin seçeneklerin kullanımı ile iç kadar kokulu.

Sizin de tahmin ediyorum, orada 308 mimarinin çok RCZ olan McPherson tipi ön süspansiyon ve arka burulma ışın ve gözden geçirilmiş bir sürümünü kullanır ve deri altında's. Sözde "Platform İki" denilen araç ile karşılaştırıldığında, Peugeot ise ön parça 54mm ve arka parça 72mm ile genişletmiştir olmuştur bu RCZ bir yolculuk yüksekliği 20mm ve ağırlık merkezinde 40mm tarafından düşürüldü söylüyor.

Bu RCZ da ise güç fren diskleri adeleli tüm verilmiştir-etrafında bir hidrolik direksiyon alır. Tüm modeller bir Hill Yrd sistemi ESP, standart olarak çiftleşmiş ile tam araç yetenekleri yararlanmak için kapalı olabilir gelecektir.

Başlatılması üzerine, bu RCZ Magna Steyr tarafından Avusturya'da bir üretim merkezi bu özel araçlarda, uzman, üç powerplants hepsi ile teklif edilecek inşa edilecek Euro 5 standartlarına uygun. En güçlü motor ve 1.6-litre benzinli THP ünitesi ikiz-kaydırma Turbo pompalar ayıklama 1.700 devir overboost (veya £ 203 m) at 5000 RPM ve £ 188 ft 200 beygir gücü ve altı bağlı övünme sadece hız şanzıman.

Bu RCZ 50 75mph (80 km / sa - 120 km / sa) beşinci vites 6.5 saniye ve 7,6 saniye içinde 0 62mph (100km / h) kimden hızlandırmaktadır bu motoru ile. Birleşik döngüsünde Yakıt tüketimi 39.8mpg İngiltere veya eşdeğeri 33,1 mpg ve ABD ve 7.1 litre ile / 100km ve CO2 emisyonu ile 165g/km az.

Bu RCZ için ikinci benzin seçeneğini 1.6-litre direkt enjeksiyonlu motor altı hızlı manuel veya otomatik şanzıman için çiftleşmiş turbocharged olduğunu. Birlik, 5800 devir ve tork ve £ 177 ft Fransız otomobil İngiltere 40,9 MPG bir kombine yakıt ekonomisi ilan ile 1400 d / d at 156 bir çıkışı beygir gücü üreten (6,9 lt / 100 km veya manuel şanzıman modeli için 34,1 MPG US) .

Last but not least 2.0-litre dört silindirli turbo dizel motoru altı hızlı manuel şanzıman için keçeleşmiş olduğunu. Bu 3750 d / d ve £ 251 m bir maksimum tork 2000 d / d at İngiltere 52,3 MPG bir kombine yakıt tüketimi dönen 163-Horsepower sunar (5.4 lt / 139 g / km CO2 emisyonları ile 100km veya 43,6 mpg ve ABD).

BMW 250tti Süper araba

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


BMW 250tti Supercar

Bazılarınız, bir önceki gönderilerinizin nereden size BMW, Lamborghini ve Ferrari supercar modeller kendi kavram önerileri gösterdi bağımsız tasarımcı Emil Baddal hatırlamak Mayıs Şimdi İran tasarımcı sadece o 250tti bu aramaları başka bir BMW konsept spor araba üzerine son eser yayınladı. Biz overcomplicated tasarımlarının taraftar değilseniz eğer Emil ve büyük tekerlek gibi bazı ayrıntıları / kemerli geliştirir, BMW 250tti potansiyeline sahiptir. Ve fotoğrafları geri kalanını kontrol etmek için yorum için atlamak Hit.



Yeni Aero Kit BMW X5

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Hartge Unleashes Yeni Aero Kit BMW X5

Bir başka gün, Almanca diğerine bodykit ayarlama firma ve BMW uzman, Hartge bu X5 SUV için yeni bir stil paketi yayımladı. En lezzetli kiti ön Spoyleri ve arka etek ile de gelir ve sola doğru iki parça yan etekler. Süre Hartge de spor süspansiyon kiti ve şirketin multispoke alaşım jantlar sunuyor Sahipleri kullanılabilir paslanmaz çelik arka susturucu seçebilirler. Hartge olan hava kiti fiyatlarını ifşa etmedi. Daha fazla fotoğraf inceleyin ve düzgünlükte beefed ve atlamak X5 kadar sonra.

2010 Lexus ES350 Scooped

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Kurnazca Facelifted 2010 Lexus ES350 Scooped Bayilik yılında

Bu bayi Showroom olarak alınmıştır bu fotoğrafları dayanarak (Tayvan, bazı okuyucuları göre) yer ve arkadaşlar tarafından WFC yayımlanan, Lexus 2010 Model yılı için Asya pazarına ES350 güncelleştirmiştir. As ile daha belirgin ön ızgara ile sınırlı olan kozmetik değişiklikler çok ince ise, arka lamba kristal için yeni bir tasarım ve sinyalleri dönüm bir ek ile birlikte tek bir açılış ve yeni sis ışıkları ile yeniden tasarlanmasını ön tampon düzeltin krom ek dış aynalar.

Lexus sırasında herhangi bir planları Kuzey Amerika pazarında ES350 canlandırmaya duyurulmamış eğer Japon firma, yıl sonuna kadar, Asya pazarı modeli aynı değişiklikleri tam bir 2010MY tanıttı, hepsi bize sürpriz değildir.

2010 Nissan Sentra ve Sentra

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


2010 Nissan Sentra ve Sentra SE-R / V-Spec alma Hafif Facelift, fiyatlar $ 1100 kadar düşürdüler

Sırasında Japon firması da düşük fiyat açıkladı Nissan Amerikan yetkili satıcılığı at satışı artık tarihinde, 2010 Sentra kompakt sedanda kurnazca yeni modeli yıl güncellendi bu kadar 1100 $ olan MSRP kapalı olarak keser. Tüm Sentra modelleri 2,0, 2,0 S ve 2,0 SL modelleri ve yeni iç kumaş tüm düzeltin düzeyleri için farlar ve taillights, yeni ızgara ve ön bağdoku revize almak.

Ayrıca, SE-R ve SE-R Spec V revize enstrüman paneli aksan ve aydınlatma, yeni tekerlekler, yeni 4,3-iPod için USB arabirim ve standart Arayüz Sistemi ile inç renkli ekran ses sistemi ile geliştirilmiş oldu.

Bir yana revize seçenek paketleri gelen, Nissan ve Sentra için (2.0 SL, SE-R, SE-R Spec V, Ocak 2010 yer durumu), bir 5,0 inç renkli ekran ve XM NavTraffic Gerçek içeren ilk kez Navigasyon Paketi başlattı -Saat Trafik Bilgi fiyatlandırma sadece 400 $ set ile.

Daha önce belirttiğimiz gibi, Nissan Sentra tüm modellerde, giriş-6 seviyesi 2.0 manuel aktarma $ 15420 YTL itibaren hızla fiyatlandırma azalttı. 2.0, 2.0 S, 2.0 SR ve 2.0SL bir 140 beygir gücü 2.0 litre 4-Bir-6 ile eşleştirilmiş olabilir silindirli motor güç olan manuel veya CVT iletim hızı.

Bu sportier Sentra SE-R ve SE-R V-Spec bir 2.5 litre 4 silindirli motor sırasıyla HP 177HP ve 200 teslim ile gelip, her iki $ 1080 ve 2009MY yaş daha fiyatları 19.580 $ ve 20.080 $ at sırasıyla ile ucuzdur.

Official 2010 BMW ActiveHybrid

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Official2010 BMW ActiveHybrid 7 with 465HP, Returns 9.4lt/100km 25mpg

BMW ilk-hiç melez sedanda resmen üretim bahane olarak ortaya olmuştur. Bu ActiveHybrid 7 olan son nesil 7 dayanır-Serisi limuzin çiftleri firmanın 408HP 4,4-litre twin-genel bir çıkış 465HP ve 700 Nm veya 516 £-m maksimum tork için tek bir elektrikli motor Turbo V8 benzinli motor. Güç arka tekerlekleri bir sekiz-hızlı otomatik vites ile olan V8 motor ve transmisyon üzerinde dönüştürücüyü arasında konumlandırılmış olan elektrik motoru ile, bir lityum-iyon pil enerji kaynağı ile alıcı aktarılır.

Ise 9,4 litre ve AB testi döneminde ortalama yakıt tüketimi dönen / o 29,1 MPG için eşdeğer İngiltere ve 25 MPG ABD 100 km hafif-melez sedanda kalan 100 km / h (62mph) 4.9 saniye, hızlandırmaktadır 219 gr CO2 emisyonları ile / km.

Karşılaştırma olarak, 750i bu excusively olan 4,4 ile askıya kimden litre Twin-Turbo V8 sprints 100 km / s 5,2 saniye (62 mil) güç ve 11,4 litre bir kombine yakıt ekonomisi / 100 km o dönüştürür 20,6 MPG vardır ABD ve 24,8 mpg ve İngiltere. Yani diğer bir deyişle, ActiveHybrid 7 biraz daha hızlı ve daha da konvansiyonel kardeş daha verimli yakıt.

Ise sedye ve sürücü verimlilik düzeyini ve üzerinden melez bileşenlerinin mevcut çalışma durumunu kontrol edebilirsiniz 7 ve melez türev-Serisi otomatik başlama, bitiş özelliği ve rejeneratif frenler ile gelen araç kümesi özel görüntüler ve Kontrol Ekran.

Bu komşular ne sürüş bilmek emin olmak için, BMW önyükleme özel kapak takma ile hibrid 7er donatılmış, C-ayağı ve kapıyı cutouts üzerinde iken de aerodynamically on optimize's-paketlenmiş 19 inçlik alaşım jantlar konuştu Arka artı bu model için özel bir kullanılabilir Bluewater metalik dış boyası at ön ve 275/40 kadar 245/45 lastikler.

Bu ActiveHybird 7 sonraki ayın Frankfurt Fuarı'nda satış ile takip eden yıl sonra kendi dünya ilk yapacaktır.

Volkswagen ve Porsche otomotiv

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Volkswagen ve Porsche Kapat
Avrupa'nın en büyük otomobil, Volkswagen, ve bunların entegre bir otomotiv grubu VW liderliğindeki oluşturmak için bir anlaşma operasyonlarını birleştirme ulaşmıştır Porsche bugün duyurdu. Anlaşmaya göre, Volkswagen 2009 yılı sonuna kadar Porsche's otomotiv birimi bir yüzde 42 hissesini satın alacak. Birleşme birkaç aşamada gerçekleştirilecektir 10 marka, yaklaşık 6,4 milyon araç ve 400.000 'den fazla çalışanı satışlar, ve bir grup oluşturma göreceksiniz 2011 yılına kadar tamamlanması bekleniyor.

VW göre, Porsche, bağımsız bir şirket Zuffenhausen merkezi kalacaktır. Aynı zamanda entegre grubun üyelik yararlanan at "bildiride VW söyledi" olarak durumunda bugün Audi ve diğer başarılı grup markaları ile, Porsche, kendi kimliğini muhafaza edecektir.

"Volkswagen ve Porsche bugün ortak bir geleceğe doğru kararlı bir adım attı. Bir grup olarak şimdi on güçlü, bağımsız markalar daha ayrıntılı benzersiz küresel konum genişletilir," Martin Winterkorn, Başkan Volkswagen's Yönetim Kurulu söyledi.

"Diğer her zamankinden daha, biz şimdi otomotiv sanayinin bir numara. Volkswagen olmak için ne alır var sistematik Porsche entegre ederek başarılı multibrand stratejisini sürdürmektedir. Ek yeni büyüme fırsatlarını Porsche için entegre grubunun şemsiyesi altında ortaya olacak," Winterkorn sözlerine ekledi.

İlginçtir, bu Porsche bu Volkswagen geçerek son birkaç yıl olarak Stuttgart spor carmaker Alman grubundaki bir yüzde 51 hissesi vardı ve yüzde 75'inin bunu artırmak için hedef oldu almaya çalışıyor vardı.

Ancak, Porsche, otomotiv pazarı olarak yaklaşık 10 milyar avro civarında veya 14 milyar dolar bir borç ABD inşa aynı anda devam eden finansal kriz ile, Porsche CEO'su Wendelin ve kalkış Wiedeking yol vuruldu ve VW yardım etmek üzere şirket zorlamadan .

porsche ve volkswagen otomotiv

Pontiac Firebird 2010 Chevy Camaro

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Pontiac Firebird Dönüşüm 2010 Chevy Camaro için

Bu Pontiac marka ölümünden bir rüyalar General Motors yeni 2010 Chevy Camaro bir Firebird modeli çıkışı oluşturabilirsiniz kapalı öldürdü, ama arabanın hayranları bu ekip tarafından at readied olan Trans Am dönüşüm bazı konforu bulabilirsiniz " Trans Am Depo ". Şirket, bu "Kavram üretim versiyonunu kitleri için sırada bu yıl piyasaya sunulması ile ayın sonunda 2009 Trans Am uyruklu at Trans Am bir Kevin Morgan kapatma peçesini söyledi.

Phoenix T / diğer şeyler, yeni ön ve arka fascias arasında özelliği olan'77 -'78 Trans Am hatırlamak söyleniyor bir proje, farklı alaşım jantlar, süspansiyon düşürdü ve iç artı performans yükseltmeleri bir dizi alüminyum ekler döndü .

Trans Am Depo, şirketin bir sonraki tarihte yayınlanacak için vücudun dönüşüm detayları, fiyat ve teslim bilgileri ile sınırlı Phoenix Edition yalnızca kadar her şeyi sunan olacağını söyledi.

Phoenix T / A Dönüşüm Özellikler - Performans Modernizasyonlar hariç

Dış

* 1 - 1,5 'Lowering Kit w / çubuğu yükseltme ele tesir
* Tekerlekler ve Lastikler
* Açık: 20x9.5x120 CB-66,9 Altın veya gümüş Machined Yüz kar taneciği Tekerlekler. PIRELLI PZERO 275/45ZR20
* Arka: 20x11.5x120 CB-66,9 Altın veya gümüş Machined Yüz kar taneciği Tekerlekler. PIRELLI PZERO 305/35ZR20
* Hood
* Çalkalayıcı Kaşık
* Fender Extractors
* Egzoz Dönüşüm w / Splitter ipuçları
* Arka bağdoku Klip w / stop lâmbası lensler ve ampuller
* Arka Spoyleri
*
TA Grafik Paketi

İç
* Embroded Merkez ve Konsolu'nu Kapak Rest - KM Grafik Punch
* Turned Alüminyum Kapı Paneli
* Turned Alüminyum Dash ekler
* Turned Alüminyum Instrument Cluster
* Kapı Paneli Rozetleri
*
T / A SN Rozeti ve Adı

Yeni Transporter Sportline

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Yeni Transporter Sportline Limited Edition X Modeli


Transporter Sportline, İngiltere'nin sürüm ile lakap olan 'Limited Edition' almak için en son VW modeli kaçınılmaz "Baskı X". 18-inç alaşımlar, krom Menfezler ve yan sills, deri koltuklar ve ön ve arka spoiler içeren standart Transporter Sportline standart donanımları ek olarak, Sportline X modelleri krom ve 'siyah, Dakar' alaşımlar, deri direksiyon simidi ve vites kolu kazanmak özellikle sınırlı baskı ile siyah ve mavi deri koltuklar tasarlanmış etiketleri sayılı, özel kat paspaslar ve arka park sensörleri.

Dingil paneli Van veya kısa dingil Kombi, the Transporter Sportline Limited Edition X üretim kısa ve uzun Available İngiltere için 150 birimi her araç ile sınırlı olacak tek tek numaralandırılır.

Alıcılar iki metalik boya renkleri, Refleks gümüş ve Sportline aralığı için ilk kez bir seçim var, Gölge Mavi.

VW bu Edition X sadece £ 500 eşdeğer Transporter Sportline T30, 174 beygir gücü, 2.5 litre daha fazla, metalik boya 25.065 £ için kısa dingil paneli Van, £ 25,545 için belirlenmiş dahil temel fiyatlarla TDI PD model maliyeti söyledi uzun bu Kombi için dingil paneli Van, ve £ 26,805.