Krom Audi R8 Resimleri

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Burada AudiSite bir Krom Audi R8 at üzerinde bulunan bir kaç resim. Eğer bu gerçek anlaşma veya başka bir krom sahte egzotik tamamladı değil, ama benim misina bana ikinci inanıyoruz yol açar.

Audi R8 modifiye resmi

Ferrari F458 Resimler ve Video

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Ferrari F458 Video


FERRARİ F458 ITALIA BASIN BİLDİRİSİ

Maranello, 28 Temmuz 2009 - Bu o her Ferrari tanımı yenilikçi, eşit doğrudur doğrudur bu At tarihinin Prancing, belirli yaş geçerli dizi gerçek bir ayrılış işaretlediğiniz içinde. Olan Ferrari 458 İtalyanca, hangi şirketin önceki orta arka motorlu spor arabalar bir büyük sıçrama ileri ile bu çok durumda.

Bu yeni modelin stili bir sentezi olduğunu, yaratıcı yetenek, tutku ve cutting-edge technology, kendisi için İtalya gibi bir ülkenin iyi bilinen özellikleri. Ferrari geleneksel resim yer ve silindir sayısı temsil için yurt adıdır eklemek için seçtim bu yüzden.

The Ferrari 458 İtalyanca her bakımdan tamamen yeni bir araba: motor, tasarım, aerodinamik, taşıma, enstrümantasyon ve ergonomi, sadece birkaç isim olmaktır.

Şirketin Formula 1 deneyimi bir iki kişilik berlinetta, the Ferrari 458 İtalyanca olarak tüm Ferrari's yol için geleneksel devam arabalar yardımları büyük ölçüde. Bu hızlı ve hassas olan ile araç sürücüsü girdi ve aslında her iki genel yer ve güç artış dikkat motor olarak F430 daha düşük yakıt tüketimi için iç sürtünme azaltma odaklı in rağmen cevap açıktır. Ancak, Ferrari's parça deneyimi sağlar varlığını ve 458 İtalyanca olarak saf teknoloji transferi açısından değil sadece, aynı zamanda daha duygusal düzeyinde, sürücü ve araç arasında neredeyse simbiyotik ilişki oluşturma konusunda güçlü vurgu nedeniyle hissettim. The 458 İtalyanca, pratikte yarış en doğrudan sonucu direksiyon simidi ve gösterge tablosu yeni bir tür yeni bir sürüş ortamına sahip. Michael Schumacher den sonra tekrar giriş - kim 458 İtalyanca projenin en başından almıştır - paha biçilmez bir rol oynadı.

The Ferrari 458 İtalyanca's Pininfarina tasarım bu yeni araç bu durmadan Geçmişten tam kalkış daha fazla kanıt sağlamaktadır. The Ferrari 458 İtalyanca, basitlik, verimlilik ve hafifliği, bu projenin ilham kavramlarının underscoring kompakt, aerodinamik şekil vardır. Her Ferrari, otomobilin tasarım çok ağır aerodinamik verimliliği için gerekli etkilenmiştir sahip olduğu gibi, olarak 140 kg olan downforce kimden 200km bulabilirsiniz / S yeni modeli tarafından üretildi. Ön aerodinamik bölümü ve profilleri yeni düz underbody doğrudan hava ve soğutma radyatörleri ve için tasarlanmış ön ızgara ve yan hava intakes için tek bir açılış, özellikleri. Burun da ve downforce üretmek, hız artıyor deforme olarak radyatör inlets ve kesme sürükleyin bölümü azaltmak için küçük aeroelastic winglets spor.

Yeni 4499 cc, V8 orta edilen ilk Ferrari doğrudan enjeksiyonlu motor arka olduğunu monte. Bu çok düşük bir pistonu sıkıştırma yüksekliği olan 12.5:1 olan sıkıştırma oranı elde katkıda motorları yarış tipik vardır. Geleneksel düz düzlemli Krank Teknolojisi, motor 9000 d / d at 570 Özgecmiş sağlar ve 127 CV bir olağanüstü güç çıkışı / litrelik ile, şirket tarihinin tüm Ferrari uzaklığı sadece ve için de yeni bir kriter belirler tüm pazar kesimi. Maksimum tork 80 ile 3250 d / d edinilebilir yüzde fazla 6000 devirde 540 Nm at oldu. Özel bir kayıt tork 120 Nm / litrelik bir. Ancak, ne gerçekten olağanüstü tork miktarını mevcut iken hala düşük Revs at gücü yüksek düzeyde sürdürülmesi olduğunu.

Araç's film müziği de Ferrari, egzoz üç arka tailpipes kadar heyecan verici, güçlü hırlamak motor çıkan önce kanalları normaldir.

The 458 İtalyanca yedi ile donatılmıştır-performansı da tam kısma bile çok yumuşak geçiş sağlayarak hızı artar çift debriyaj aktarma. Mühendisler özel sportier vites oranları güç ve yeni V8 ve tork eğrileri maç için, daha düşük motor hızlarında bile yüksek tork garanti geliştirdik ve araç Top Gear yılında en hızlı ulaşmasını sağlar.

Bu yeni Ferrari de bu emisyonları kesme konusunda büyük bir atılım olduğunu ileri. Gerçek şu ki, yeni motoru önemli ölçüde daha fazla bir önceki V8s daha güçlü rağmen, Ferrari 458 İtalyanca sadece 320 g / CO2 ve yakıt tüketimi KM 13,7 l/100 km (Kombine Çevrim) ve tüm alanda en iyi üretir .

Mühendisler de benzer nedenlerden dolayı tasarım aşamasında ağırlık azaltılması üzerinde duruldu. Sonuç olarak, Ferrari 458 İtalyanca bir güç ile 1380 kg kuru ağırlığı vardır 2,42 kg için ağırlık oranı / CV. Ağırlık dağılımı da yüzde 58 ile arka aks üzerinde en uygunudur. Mühendisler 'çalışmaların sonucu iki basit istatistiklere birlikte mükemmel 3,4 saniye altında ve 325 km fazla / S. bir maksimum hızı Ferrari 458 İtalyanca's olağanüstü performans: 0-100 km / s hızlanma de kapsamak özetlenebilir olabilir

Yeni şasi için alüminyum bir kez daha, Maranello mühendisleri havacılık sanayi ile birlikte gelişmiş alaşımlar çeşitli türleri dahil-imalat ve bağlama teknikleri türetilmiştir.

Ile aracın dinamikleri açısından, bu Ferrari 458 İtalyanca's ön süspansiyon ve çok bağlantı kurulumu arka maksimum yol tutuşu ve üstün kullanım için ayarlanan at ikiz wishbones özellikleri. Daha direkt direksiyon oranları yanı sıra 458 İtalyanca böylece çok hızlı teslim vücut kontrol zaman ve üstün yolculuk konforu bakımı sunuyor.

E-Diff entegrasyonu ve F1-Trac (artık aynı ECU) ve kendi eşlemelerini daha, bir 32 yüzde köşeleri dışarı uzunlamasına ivme artış sonucunda önceki model ile karşılaştırıldığında kontrollü. Tutuş seviyeleri bile daha hızlı ve daha doğru hesaplama ile kontrol mantık gelisimi, daha da büyük bir yol, daha iyi kullanım ve kontrol sınırı üzerinde kolaylığı sağlar.

Aynı ECU de mantığı eşiği ve daha büyük verim üzerinde daha hassas kontrol sağlayan, yüksek performanslı ABS yönetir. Frene Ayrıca bu callipers olarak pistonları Frene olarak gecikme en aza indirmek için kapalı asansör üzerindeki diskler ile temas halinde yastıkları hareket uygulanmıyor önceden bir işlevi bulunmaktadır. Bu, ABS ile birlikte bu 100-0 KM kesme / a sadece 32,5 metre uzaklıkta fren h.

The Ferrari 458 İtalyanca iç araç başka bir alanı exalts ve sportif bir kişilik. Sürücü, yeni bir düzen ve devrimci bir ergonomik arayüz nerede ana denetimleri tüm direksiyon üzerinde kümelenmiş göre kapımız.

Olan Ferrari 458 İtalyanca ile Maranello ve 8 silindirli dizi çok farklı yeni bir araba getirmiştir. Şirket şimdi, iki model paylaşan bir ortak, ırk, her ikisi de son derece sportif ve eğlenceli gerçek Ferrari tradition sürücünüze DNA elde sunuyor fakat müşteri iki farklı tür amaçlı. Ise Ferrari California sahiplerinin pratik bir kenarı ile daha yönlü spor araba talep edenler için oluşturuldu, bu 458 İtalyanca sahipleri için kimin önceliğinin uzlaşmaz bir gün ara sıra takip yeteneği ile yol performansı, ama yine de bir araba talebi için tasarlanmıştır gün içinde kullanılamaz tüm Ferrari son modelleri gibi günlük sürüş.

2009 Ferrari Club

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Dün 30 Temmuz, 2009 ve 2009 Ferrari Club of America (Otopark Fotoğraflar) Uluslararası concours Osthoff Resort at Elkhart Gölü üzerinde Wisconsin oldu. Toronto'da karşılamak, Eagles Nest Golf & Country Club) I Elkhart Lake, WI için 10 saat (1000km) Toronto gelen sürücü yapmak zorunda biliyordum (at Ontario 2008 Ferrari Club of America Fotoğraflar geçen yıl sonra devam



İşte bazı şaşırtıcı Ferrari of the concours at dün gördüm bir çift önizleme resimler demektir. Ben yakalamak için ünlü Yolu Amerika takip şimdi gidiyorum bir çift Ferrari's yolda. Ne yazık ki zamanlama I Yolu Amerika parça at yarın ne var FCA's izlemek gün tüm concours otomobil parça etrafında kendi yollarını yapmak olacak olmayacak nedeniyle!

Doğan Şahin Kartal Video

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri




Doğan Şahin Kartal ayrılmaz 3'lü Modifiye Video

Citroen C3 Modeli Ekstra ozellikleri ile

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Citroen in the UK marka's 90. yıldönümünü kutlamak için, yeni C3 Picasso MPV özel bir sürüm sürüm başlattı. Bir Citroen imzası renkleri aka, kırmızı beyaz veya siyah, bir C3 Picasso 90. Yıldönümü modeli Exclusive düzensiz seviyesine göre ve 1.6-litre HDi turbo dizel ile 110 bir çıkışı beygir gücü ile güç olduğu kullanılabilir.

Otomatik hava Aside özellikleri gibi-conditioning, otomatik headlamps ve wipers ve 16 inç alaşım jantlar da Bluetooth bağlantısı veya yarı deri döşeme ile MyWay renk uydu navigasyon sistemi gibi ücretsiz ekstra donanımları sahip sınırlı sürümü ise'90 yıl ' orta konsolda Commemorative rozeti olan görünüyor tamamlar. Fransız otomobil iddiaları özel C3 üzerinden £ 1.000 ücretsiz seçenekler bulunuyor.

15.595 £ bulunan özel baskı C3 Picasso başlangıç fiyatları (the 1.6HDi 110hp Exclusive olarak) 150 üretim birimleri sınırlı ile aynı.

2010 Toyota Yaris icin kucuk degisiklikler

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



2010 FJ Cruiser bir daha güçlü V6 motoru artışları ile birlikte, Toyota da, Yaris küçük araba, kapak ve 2010MY Avalon tam boyutlu sedanda için küçük yükseltmeleri duyurdu Highlander orta boy SUV, RAV4, kompakt SUV ve Tacoma kamyonet. Ve İskoçyalı bir istisna ile Toyota yetkili satıcılığı Eylül olarak gelmesi, 2010 modeli yılın aralık geri kalanı Amerika genelinde satış erken Ağustos ayında gidecek tahmin edilebilir.

Ve RAV4 itibaren 2010 modeli sınırlı modeline krom aksanlı iç randevu eklemek küçük tasarım geliştirmeleri alır. The MSRP fiyatları 21.500 $ gelen temel dört silindirli 2WD modeli için 27,810 $ için 4WD Limited V6 için çeşitli 2010 RAV4 için değişmeden kalır.

Toyota'nın amiral gemisi Sedan, the Avalon alır arka-yolcu otomatik yukarı / pencerelerini aşağı ve yeni bir dış renk, Sandy Beach metalik. Sınırlı olan 100 $ veya 0,3 için yüzde 0,4 ve 2009 modeli bir yıl içinde bir artış çevirir için 35.285 $ için XL için 27.945 $ gelen 2010 Avalon aralıkları için Temel MSRP.

2010 için, Yaris aldığı standart Araç Stabilite Kontrolü (VSC) ve Traction Control (Trac) bu Modeli fiyatlara 150 $ eklemek bu dört kapılı Sedan bir için 13.915 $ için üç manuel aktarma ile kapı modeli için 12,355 $ arasında Otomatik vites.

2010 Highlander endişe çok Temel notu V6 için bilgi ekranda kullanılabilir bir yedek izlemek için tek güncelleştirmeleri ve güç eğilme / Temel notu dört silindirli model için slayt moonroof. The MSRP gaz ve melez modelleri Highlander Spor, bir paslanmaz çelik egzoz ucu alır dışında değişmeden kalır o 50 $ ile artar fiyat. Temel dört silindirli 2WD için 41.020 $ SÛnÛrlÛ 4WD hibrid modeli için 25,705 $ gelen 2010 Highlander aralıkları için Temel MSRP.

Tacoma ve pick-kamyon için olarak, 2010MY ön fincan-tutucuyla işlevsellik ve, iyi oldu bu konuda bir donanım getiriyor. Fiyatlar üzerinde değişiklik ve 2009MY 15170 $ gelen Düzenli Cab için beş ile çeşitli kimden taşıyan 27075 $ için V6 4x4 Çift Kabin Uzun Oda bir beş-hızlı otomatik vites ile manuel iletim hızı.

Alıcılar dikkat etmelisiniz tüm MSRPs üzerinde bir teslimat, işleme ve kullanma (DPH) 750 $ bir ücret yolcu yaş ve $ 800 hafif kamyon için dahil değildir bahsedilen.

Mercedes-Benz C200 CDI Beyaz Serisi

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Almanca ayarlama firma MCCHIP bir dizel için güçlü Mercedes-Benz C200 CDI güç ve süspansiyon yükseltmeleri ile son derece hafif değişiklik paketi geliştirmiştir. Bu remapped motor kontrol ünitesi (ECU) sayesinde, C200 CDI's 2.2-litre 4 silindirli dizel powerplant 170 beygir gücü ve 350Nm bir maksimum tork, yukarı 136HP ve 270Nm sırasıyla gelen bir çıkış sağlar.

Paket, yeni bir araç's binmek yükseklik ve performans tekerlek ve boyutları 18, 19 ve 20 inç olarak lastik kombinasyonları bir seçim alt yaylar içerir.

Ford Avustralya Turbo V6 Dizel Şahin RWD

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Ford'un yeni 2.0-litre turbocharged dört silindirli bir arka çark sürücü araç içinde motor EcoBoost Avustralya pazar Şahin sedanda olacak birinci uygulama, ABD merkezli otomobil bugün duyurdu. Yeni powerplant bu benzin kullanır turbocharged doğrudan enjeksiyon teknolojisi Avustralya'da 2011 bulabilirsiniz. Ford, yeni EcoBoost dört "Güç ve altı ayrıntılandırma sunacak pota göre silindir" ancak firmanın 4.0 litre düz-altı motoru yüzde 15-20 daha iyi yakıt ekonomisi ile daha.

Şirket ayrıca, kendi planları Ford ve Peugeot-Citroen PSA işbirliği tanıtmak duyurdu Avustralya piyasa Bölge SUV için V6 turbo dizel motor 2.7-litre geliştirdi. Ford, bu powerplant dizel yakıt ekonomisi geliştirmek ve sera gazları azaltmak için 4.0 litre 6 silindirli benzinli motor ile karşılaştırıldığında söyledi.

"Bugünkü duyurular bugün otomatik sektöründe karlı büyüme için güçlü bir konumda Ford Avustralya koymak," Marin Burela, President & CEO, Ford Avustralya dedi. "Biz en yüksek ileri teknoloji ve temiz motorları mümkün olacak temel Şahin ve Bölge araçlar sağlamak vardır. Aynı zamanda, bu elli en büyük çevre dönüşüm Ford Falcon yıllık geçmişi tüketiciler yeni motor vererek gösterir ve Ford Motor Company istikrarlı olarak. "

Bir yana turbocharged V6 dizel ve dört silindirli motorlar gelen şirket bu da Şahin Sedan için LPG motorunun yeni, daha teknolojik açıdan gelişmiş sürümü mevcut söyledi.

2009 Ford Focus Resmi

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Bu görüntüler, 2009 Ford Focus RS çok beklenen Avrupa pazarında yer İnternet bugün içine yollanan bir konuşma yaptı ve bu resmi bulunmaktadır. Çekmek Bizim bu resimler kesinlikle ve özel olarak photoshoped edilmiştir, tüm görüntüler kesilmiş sabit Ford Focus özelliği iplik alaşımlar ve ... hareketsiz lastikleri ile geliştirilmiş SC. Ayrıca, ayrı olduğu herhangi bir resmi bir sürücü, the Focus RS 'zayıf yeşil renk renk tonu ile biri küçük sonucu yaklaşık / Photoshop üzerinde saturasyon ayarları gibi görünüyor. Bununla birlikte, sanatçının Focus RS kendisi ile bir çok inandırıcı iş dedin gerekir.

Gerçek Focus RS gelince, Ford zaten bu yıl önce erken 2009 yılında pazar ilk kapak sıcak bir ön-model üretimi çalışma açılışını duyurdu. Ne duymuşsunuzdur. Gönderen, kavram büyük olasılıkla önümüzdeki Londra Auto Show'da 23 Temmuz olan gala yapacaktır.

Nissan "Macera" X-Trail

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Nissan ve ödül kazanan X-Trail dizi özel bir "Macera" baskı ekledi.


















Sınırlı üretim X-Trail Macera Edition gelişmiş bir X-Trail ST 2.5 litrelik benzinli modeli üzerine kurulmuştur ve ya altı hızlı manuel veya CVT otomatik şanzımanlı bir seçenek sunuyor.

Sadece 600 birimi Avustralya üç renk, platin, Beyaz Elmas ve yeni özel renk Yazma Kırmızı kullanılabilir.

The Adventure Edition dirseklemek Bar, 16-inç alaşım jantlar, roof bar, kargo dahil ilave özellikler bir ana gelir kör, arka cam gizlilik ve özel "macera baskı" ve bagaj kapağı üzerinde badging.

Ferrari 458 Italia

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Ferrari sadece açığa çıkardı tüm yeni 458 İtalyanca, iki koltuk berlinetta önümüzdeki IAA Frankfurt halka ilk yapmak için ayarlayın. -V8-Ferrari güç motorlu orta 4527mm Uzun, 1937mm Geniş ve yüksek 1213mm ve ağırlığında bir küçük 1380kg at önlemleri ilk direkt enjeksiyon.

Pininfarina, the 458 İtalyanca's kompakt ve aerodinamik gövde Tasarım basitlik, verimlilik ve hafifliği, bu projenin ilham kavramları vurgular. Bunun ağırlıklı olarak aerodinamik verimliliği için gerekli etkilenmiştir sahip yüzeyler akan sculpted: Ön aerodinamik bölümü ve profilleri yeni düz underbody doğrudan hava ve soğutma radyatörleri ve için tasarlanmış ön ızgara ve yan hava intakes için tek bir açılış, özellikleri. Burun küçük aeroelastic winglets ve downforce üretmek, hız artıyor deforme olarak radyatör inlets ve kesme sürükleyin bölümü azaltmak için spor.

Içinde güçlü bir vurgu sürücü ve araç arasında simbiyotik bir ilişki oluşturmak alındı. Michael Schumacher girdi ile Oluşturuldu - kim 458 İtalyanca projenin en başından almıştır - yenilikçi sürüş ortamının tüm ana kontrol eden direksiyon simidi ve geliştirme yarışı en doğrudan sonucu olan bir gösterge paneli üzerinde kümelenmiş bir ergonomik arayüz sunuyor.

Car Renk Ekonomi

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri








2008 DuPont Otomotiv Renk Popülarite rapora göre, beyaz arkasında siyah ve gümüş yakın bir satırda ikinci düz yıl Kuzey Amerika en üst araç renk seçeneği bulunuyor. Ve uzmanlar, toprak kayması ekonominin bu seçimler bir rol oynamaya olabilir söylüyorlar.

Ekonomik darboğaza sırasında, insanlar daha fazla zaman ve yeni bir araba satın alma genellikle bir çok moda almak önlemek muhafazakar olabilir. Sahipleri, bu yüzden daha sessiz paleti sadık bir yıl olabilir sevmediğim bir renk elde riski istemiyorum. Ama her zaman sıkıcı anlamına gelmez sessizleştirildi.

Aslında, yeni boya bitiyor ve katkı hayatına renk getiren. Geleneksel renkler artık yedi dokuz vardır sadece dört beş pigmentleri olması ve renkli bir değişiklik olarak araç etrafında hareket benzersiz bir bitirmek oluştururken kullanılır.

Bu, siyah beyaz ve gümüş güçlü kalmak, bu mavi ve yeşil gibi gerçek kromatik renkleri ve popülaritesi, tüketici ve automakers olarak artış gösterdi bekleniyor daha çevre temalar ve yaşam için sabırsızlanıyoruz.

2010 Model Ford Mustang GT

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Steve Saleen ve Saleen Performans Araçlar, yeni 2010 Saleen 435S Ford Mustang GT arasında bir dava rağmen yeni performans parçalar çeşitli olacaktır. Şu anda orada Steve Saleen ve MJ Sağlama, şu anda kendi Saleen Performans Araçlar arasında olan Steve Saleen artık gelecek araçlar için kullanılan ismini doesn't want bekleyen bir dava olduğunu. Ancak kadar dava MJ Sağlama yerine birçok Saleen markalÛ modeller olarak açıklamasına olarak istediğiniz izin verilir. Yani Myrtle Beach, South Carolina in Mustafa meraklıları olay bu hafta, yeni 435S Mustang Ford Mustang GT kapalı tabanlı başlattı. Yeniden tasarlanan bir Mustang Saleen Serisi VI süperkompresör ile donatılmış gelince çıkışları 435 HP ve 425 m-lb tork ve iyi 4,6-litre V8 boyutlu seçin.

Bir sonrası Racecraft süspansiyon kiti ile 1,5 inç düşürdü olan stok Model 2010 Ford Mustang GT gelen bir diğer farkı, bu 435S modeldir. Dış, 18 inç alaşım jantlar performans lastikleri paketlenmiş özel içerir ve aracın her benzersiz Saleen rozetleri ve chevrons sahip. Araç içinde Saleen kısa beş hızlı manuel aktarma için performans hırsız atmak yüklü. Şirket, bu SEMA sonradan bu yıl yayımlanan gerektiğini daha güçlü bir versiyonu üretme, plan ve Saleen 435S Ford Mustang satış için 2010 yılının ilkbaharında başlaması gerekir.

BMW 116d Tuning

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Yakıt için yeni performans paketi verimli BMW 116d Alman otomobil firması Hartge ayarlama tarafından serbest bırakıldı. BMW 116d inanılmaz 64,2 MPG çeken fabrika, From CO2 emisyonu sadece 118 kilometre başına vardır. Hartge kendi planı aldı ve ECU yükseltmek için son performans numaraları 143 HP ve 315 Nm tork ve bir programı, bu yüzden yarattı. Bu etkileyici olmayabilir, ancak 115 beygir gücü stoğu ciddi bir artış var. Hartge da 25 mm ile BMW 116d düşürür ve çift egzoz boruları özellikleri yeni bir süspansiyon kiti yüklü. Fiyatlar henüz Hartge gelen paketine, ancak fabrikadan, yeni BMW 116d üç kapı başlar tüm vergiler ve lisans ücretleri dahil olmak üzere 17.605 euro olarak yayımlanan değildir. BMW de beş kapı modeli piyasada bu 18.135 euro olarak başlar ve her iki model vardır zaten ve hazır ayar için sunmaktadır.

Car Tuning Nissan 350Z

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Senner Tuning bize son derece bugün, bu görünüm ve performansı artıran yeni bir paket ile Nissan 350Z Roadster Thunder değiştirilmiş. Nissan 350Z aynı 3,5 litre olan stok 301 kW üzerinde 338 kW çıkışları V6 motoru powered by. Performansını artırır için Senner Tuning, ECU için optimize edilmiş yeni bir egzoz sistemi eklendi ve karbon airbox. Çünkü Lambo kapı son bir MOD gibi görünmektedir dış Açık LSD which I şüphe kimden Lambo kapıları da dahil olmak üzere ilginç Yüklenenler a variety of olan çok değer katacak. Entegre bir fren ışığı ile yeni bir ön ızgara, ön tampon ve arka Spoyleri de dahildir. Nissan 350Z Roadster Thunder Senner Tuning krom parlak jantlar Continental lastikleri paketlenmiş 20 inç de rides tarafından.

Iltifat için tekerlekleri, Senner Tuning yeni sonrası ile 30 mm ile araç düşürdü springs. Bir çalım destek ve alt arka yüklü titanyum tailpipes bir anlamı ses sağlamak için paslanmaz çelik egzoz sistemi. Şahsen ben, eksi ve Lambo kapılar, kıyasla eski Nissan 350Z daha iyi bir görünüm gibi yeni Nissan 370Z.

Süper Modifiye Arabalar

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Süper araba resimleri peugeot 206 ve honda civic aralarında en güzel 2 araba bu süper görünümleri var ve süper modifiye yapılmış araçlar.Peugeot 206 jantları çok güzel özellikle bu peugeot rengi çok süper olmuş.


Modifiye Resimleri İstanbul

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Ses sistemi ve modifiye arabalar bunlar ise daha önceki açtığım konunun devamıdır istanbul fuarındaki diyer araba resimleri istanbulda bu sene çok güzel modifiye arabalar geldi.Ses sitemi araba desenleriyle ve benzeri özelliklerle.



İstanbul Fuarından Modifiye Resimler

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



İstanbul'da gerçekleşen araba fuarında modifiyeli arabalar yer gösterdi.Kapıları yukarı doğru açılan arabalar metalik renkte arabalar süper alevli renk'li arabalar ve benzeri modifiyeli arabalar yer gösterdi.

2010 Mercedes-Benz SLS casus resimlerim

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Bu kalay-SLS Coupé tepesinde - hangi resmi resimleri sadece kaçak var - 2010 Cenevre Motor Show'da tanıttı üzere, iki yıllık bir süre için satış sınırlı bir çalıştırmak bekleniyor.

















Ancak, burada ilk çekim hiç SLS ve yumuşak üst türevi arasındadır. Yaklaşan Coupé's gullwing kapılar aksine, Cabrio, yanı sıra bir SLR daha geleneksel girişine sahip olacaktır gibi yumuşak güç-yukarı.

Saat şeylerde, biz, yaklaşık iki yıl başlayabilmesi için SLS bu sürümü bekliyor değil, ama bizim fotoğraf expose sadece başlangıcı için bekliyor demektir.
















Biz 550-650 aralığı (yaklaşık 480kW) olarak, güç bir V10 zorla-Endüksiyon V8, ya da belki de gelecek için bekleniyor Horsepower tahminleri işitme demektir.

Mercedes-Benz E-Class Avustralya

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


All-yeni, dokuzuncu nesil Mercedes-Benz E-Sınıfı Sedan ve Coupe Avustralya'da ulaştık.


Mercedes önemli bir fikstür fazla 60 yıl şimdi yeni model's varış için Benz katalog segmentle sunmayı ve sürüş performansını müşterilerinin güvenlik, konfor, son yenilikçi teknolojilerin çeşitli görüyor.

Bu sedanda iki kapı kardeş tarafından Almanca Marque ünlü E-Sınıf rozeti - önceden CLK-Sınıfı Coupé - Bu çarpıcı iki E rütbesine Sınıf için döner kapı modeli olarak bilinen altında katılmış fazla on yıl sonra.

Son Mercedes-Benz Coupé ve coveted E giyim Sınıf rozeti C 124 modeli oldu.




Yeni E Güçlü ve çarpıcı dış tasarım Sınıf Coupé (Uzun kaput, zarif yan flanks, aşağı süpürme eğrileri ile düz çatı hattı klasik Coupé oranlarını özellikleri, berrak kulak stil).

Bu doğal ve Hallmark Mercedes-Benz tasarım özellikleri: radyatör ızgara olarak merkezi konumda yıldız başlık başına (değil) üzerinde herhangi bir B-ayağı vardır tam olarak ön ve yan camlar düşürebilir.



Bu Coupé's görüntüyü telaffuz V ile başlar olan kalın ve saldırgan kenarlı Farları şekillendirme tarafından model ünlü ikiz Far yüz reinterprets şeklinde ön ucu.

Bu özellik C 208 model serisi CLK-Sınıfı (1997-2002) ve tanıtılan giden modeli, devir hangi karışımlı ışıkları birlikte.


Arka üzerine, yeni model güçlü arka korumaları contoured's onun genişliğini vurgulamak ve bir diffuser-arka tampon benzeri özellikler. Bu yıl, AUTO BILD dergisinin okuyucuları yeni E-Sınıfı Coupé oylamada en iyi ödülü kategori araba "Coupé ve Cabriolet".

İlk modelleri bulabilirsiniz V6-E 350 Sedan ve E 500 Sedan güç, the Marque güçlü henüz verimli 5,5-litrelik V8 motoru 285kW övünme olacaktır.




Yeni Mercedes iç-Benz E-Class Coupé bir sportif ve şık tasarımı var. Bu Coupé sahip ergonomik entegre başkanı kısıtlamalarımıza Koltuk tasarlanmış ve kişisel stil tam arka olarak boyutu sandalye vardır özel.

Bu ön işgalcilere otomatik kemer besleme vardır. Yeni E-Sınıfı Sedan, yüksek sınıf malzeme ve işçilik kullanımı, yüksek kaliteli bir izlenim ifade ile bakın ve hissedin açısından olduğu gibi.

Yeni E-Sınıfı sedanda yetkili olacaktır Mercedes-Benz binek otomobil galerilerinde 29 Temmuz gelen. * E 500 V8 AMG Spor Paketi için 97.500 $ * E 250 BlueEfficiency ile (dizel) için 174.500 $ kadar Pricing ranges.

Aston Martin Lagonda

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Cenevre Motor Show, İngilizce coachbuilders duyurdu the Aston Martin Lagonda SUV vermeden sonra üretim versiyonu olduğunu çok uzak. Ancak meraklıları olduğu ileri ferah style, Aston araçların bir yeni parça ile kumar için tereddütlü olan mevcut ekonomik durum nedeniyle, bu nedenle Lagonda beklemeye, süresiz Müslümandır etrafında sürme için aradığınız için bazı kötü haberlerim var . Yüksek performans iptali SUV nedeniyle, bu üretim olarak mümkün olan en kısa sürede gidip yeni bir egzotik süper araba ile değiştirilir.

Edmunds röportajda: Inside Line, Aston Martin Lagonda patron Ulrich Bez dedi: "Biz çeşitli kaynaklardan yukarı dörtte bir yatırım için milyar pound hazır, ancak zamanlama şimdi sadece yanlış var. Henüz yapmak için biraz işlerim var, ve bu yatırımın çok alır. "

Alman spor otomobil üreticisi Porsche gibi sonuçlar Looking for onların çok popüler yüksek performans Cayenne ile, "Lagonda ile niyet mi," Bez "diyor üretmek için çok ses olarak bugün Aston Martin görüldüğü. Yani aslında, iki katına bizim miktarlar bir kez kurup çalışır. " Böylece yakında İngilizce otomobil olarak üst üste kendi ördekler alır, bu koç üreticisi montajı ve perakendeciler dünyadaki sergi pencereden parlak için gemi gibi birçok Lagondas olarak görmeyi bekleyebilirsiniz.

Alfa Romeo 8c Satılık 300.000 $

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Alfa Romeo 8c Örümcek satılık 300.000 $ için de geçerli

300.000 $ karşılığı bir öğe üzerinde gösteriş için pek çok şey var. Sonra tekrar, eğer özellikle 'bir öğe bir Alfa Romeo 8c Spider, o zaman hiç yapacağız en iyi 300 $ büyük satın alma olabilir.

Bize yanlış gelmesin. Biz hiçbir araç üzerindeki tüm yaşam tasarruf harcamayı kimse savunan yoluyla uygulanır. Sadece söyleyerek olduğunuzda eğer, o zaman bir 8c Örümcek mutlaka kredi kartı almak için kötü bir sekme olmaz para atık bu tür vardı.

Sadece 500 araç ile ABD toprak bulunanlar sadece 35 belirlemek de dahil olmak üzere üretilmektedir nadir olan 8c Örümcek - the 8c Competizione ve Cabrio versiyonu - olarak pahalıdır. Bir sadece anlık inanılırlığı vermek değildir, ama sahip aynı zamanda bir kaç şanslı olarak da 99 yıllık tarihinde Alfa Romeo en pahalı üretim araba satın almak için dikkat edeceksiniz.

Sorun, sınırlı arz ile, büyük ihtimalle bu kötü çocuklar ve Maserati Kuzey Amerika - ki, bu arada bu araç için özel bayi için sıkı rekabet karşısında olacak - bu sınırlı otomobiller için yükselen talep ile, biliyorum will sizin alt dolar bahis fazla $ 300 8c Örümcek için K dışarı kabuk gerekecektir.

Renault Megana 275 HP versiyonu hazırlar

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Renault 2.0 Litre motoru için 275 HP versiyonu hazırlar

Renault bizim için Frankfurt Motor Show birkaç sürpriz hazırlıyor Fransız otomobil. Bunlardan biri bir fabrika olan otomobil üreticilerinin serisinde için sporun çok sağlıklı doz eklemek için 2,0 Litre TCe gaz yakma motor 275 HP versiyonu ayarlı olduğunu. Tek sorun Renault hala hangi modeli yeterince şanslı olacak doğruladı değil sıcak çubuk santral tarafından motive olmaktır.

Güncel spekülasyon olduğundan bu turbocharged dört silindirli motor yarar iki olası modeller olduğu ortaya kondu. Bunlardan biri özel baskı Renault Megane 3RS ve diğer bir Megane için Gordini sürümüdür. Her iki yöntemde çok başlık da eşlik etiket olsun altında güçlü enerji santrali ile Megane görmek çok güzel olurdu.

Bir yana Megane artırdığını, Renault, yaklaşan Paris Auto Show'da özel bir sürümü olan Megane RS beş kapı versiyonu örtüsünü açmak üzerinde planlama olduğu. Iki, üç ve beş kapı modelleri debuts kendi resmi takiben üretim halinde Kasım ayında devam edecek.

Volkswagen Scirocco

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Daha çirkin ve benzersiz bir araç için daha iyi ayarlama In the world of. Eğer dışında normal yoldan sonra sizin için sadece ürün makinalar giderek kendi Volkswagen Scirocco belirlemek için bir şey arıyorlardı. Martı bir dizi-LSD gelen kanatlı kapı levhaları sadece 1549 Avrupa at fiyatlandırılır.

Levhaları ve Scirocco's fabrika kapı eklenmiştir mount ve Yeni Yol Makara Sistemi olan kapıları kolaylıkla araç uzak ve açmak ve onları kapatın bile kolay nedeniyle yüksek hassasiyetli parçalar sağlar donatılmıştır. Mühendislik bir çok Alman Teknik Denetim Kurulu tarafından bir Scirocco şirketin kandırarak bir dizi-kanat kapılar ile sadece yapısal en kötü durum senaryosu Oluşan durumunda ses olacaktır equiped sağlar sertifikalı olan sonrası bağlı girdi.

Alfa Romeo Mito

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Eğer bu küresel ekonomik kriz hakkında hatırlıyorum edeceğiz birşeydir.Tutkuyu, o-cekti-be araç sayısı ölü kendi parçalarını dahi galerilerinde ve ışığı görmeden durdu vardı olmak zorunda. En son ölmek için Mito GTA, Alfa Romeo's yol olan Cenevre Motor Show'da son Mart açıkladı olan aynı konsept aracın sürüm oluyor. Bir suçlu gibi, hepimiz şimdiye kadar şüpheli olabilir, finansal kriz olduğunu.

Bu tür üzücü kere, değil mi? Alfa Romeo bir sözcüsü, bu incecik süre yüksek performanslı bir araç bina göre 'edilmiştir wouldn't ekonomik' yaşatılabilir. En kötü parçası olsa bile, ekonominin stabilizes ve her şey normale döndü, araba gider o kırılmak herkesin ilgi Mayıs asla fazla bir hayal olabilir.

Bu Mito üretim dışında rulo gerekiyordu ve satış konusunda yıl sonuna kadar yaklaşık 20.000 £ bir çok makul bir fiyat gidin. Ama tüm bu geçmişi sayesinde büyük ölçüde bu ekonomik kriz ise acımasız gerçeği için.

BMW Otomobil Dört Silindir

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


En uzun süre, BMW otomobil ve liste en az yarısının henüz ne kadar bu araç-of olmayan ABD bulabilirsiniz, aylarında Arguably en büyük BMW pazarı ironik görünüyor tüm dünyada dört silindirli motorlar üretmek olmuştur dünya.

Olarak aslında yutmak zor fazla olarak, aslında doğrudur. ABD dört silindirli BMW motoru üzerinden on yıl içinde görüldü değil. Ama şimdi, söz BMW geri ABD yolları ile dört silindirli araç geri ayarlanmışsa yayılması olmuştur. Amerikan mühendislik, Tom Baloga ve BMW's Vice President söylediğini yakın oldu.

Karar geri dört silindirli motorlar yakıt-2016 tarafından 35,5 MPG ve ekonominin ortalama elde ABD hükümeti görev kaynaklandığını getirmek için. Bunun sonucu olarak, araç üreticilerinin çok kaçınılmaz ölçüde bu sihirli sayı karşılamak için genel yaklaşımı değiştirmek zorunda olacaktır. BMW gibi bir şirket, yaygın en dünyanın prestijli olarak kabul için, bu prim performans onun mirası oluşan olmadan yakıt ekonomisi artırarak telafi etmek için sahip olduğu anlamına gelmektedir. Bu zor balans hareket bir sonucu olarak, BMW iyi turbocharged ve doğrudan enjeksiyon motorları ile otomobil üretmek için eğimli olabilir - böylece dört bir yeniden silindirli motor araçlar.

2009 Nissan Cube

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Nissan Cube ABD pazarı için yeni olabilir minyatür kutusu kişi taşıyıcı şeklinde satılık Japonya için bir on yıl olmuştur. Için 2009 Nissan Cube ve yeniden tasarlanmasını ve bunların evlât xB ve yeni Kia Soul gibi diğer alan bilinçli küçük arabalar ile rekabet edebilecek karar verdi. Bizim araç bir 122 HP 1,8 Litre dört silindirli motor yakıt etkili Xtronic CVT bağlı, sürekli değişken transmisyon ile geldi.

Bizim $ 22780 Cube Mobil Cihaz bağlı Toplu Seti Bazı ve Nissan's furgon için şahsiyetinin sağlıklı bir doz karoser şişkin ekler ile birlikte geldi. Iç eşit olarak birkaç karbon elyaf ve bir parça parça düzeltin, ilginç olduğunu korkak bakış çiziktirmek ortasındaysa sevişmek halı şaplatmak DAB. Tek şey bizim Cube ve ferah iç daha kalabalık ve daha iyi bir yolu idi. The Cube yumuşak ve son derece rahat esnemiş oldu. 2009 Cube tüm ABD için yeni ve yerli tüketiciler için kullanılır almak biraz zaman alabilir, herhangi bir tereddüt yeni otomobil alıcı için ancak bir hızlı çözmek bir test sürüşüne olurdu.

2010 Chevrolet Camaro

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Ne zaman bu Chevrolet Camaro gelince, orada çok orada için kendi özelleştirme programı uygulamak için burkma uzaklıktadır için 21. yüzyılın kas Arabada hazır dükkan ayarlama var. Ancak gres maymunlar bir grubun standı başkanı ve rekabet üzerinde omuz, bu iki Chris Fessler ve Jon Moss olduğunu. Bu ikili şu anda bowtie midilli araç giyiyor için üç ayrı ayarlama paketleri sunuyoruz.

İlk paket Fessler-Moss 2010 Camaro Donanım Paketi denir ve $ 55000 at (araç da dahil olmak üzere) ya da 15.000 $ eğer yeterince şanslı olduğunu fiyatlı bir bayilik bir yukarı kaçırıldı olması. Bir ayarlanabilir süspansiyon, yüksek performanslı hava filtresi, 22 inç jantlar, karbon elyaf bezels ve siyah ışık kuyruk lambaları seçimi kapsamaktadır. Eğer peşinde olduğunuz bu güç, Fessler ve LS7 veya LS9 santral olarak swapping gibi Moss teklif seçenekleri bulunur. Eğer bu yeterli değildir, Amerikan tuner bir süperkompresör, yüksek akış egzoz sistemi ve dyno yükleyecek tüm paketi sadeleştirin. In order eklenen düz çizgi performans için, onlar da tesir bar yeni bir yol üzerinde Camaro tutmak için bir fren yükseltme sunuyoruz telafi etmek için.

BMW X6 Siyah

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


bmw x6 daha satışa sunulmadı 2010'da satışa sunulması bekleniliyor.











BMW’nin ilk hibrid otomobili X6 olacak. Aracın diğer modellerden farklılığını belirtmek için tek renkte üretileceği iddia ediliyor

Renault Koleos Tr'de

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Renault'un Yeni Çıkardığı (Renault Koleos) Türkiyede İlk Olorak istanbula geldi.

Renault'un ilk 4x4 crossover modeli Koleos, dizel motor seçenekleriyle 67 bin YTL'den başlayan fiyatla Türkiye'de satışa sunuldu.

Renault'un tanıtımı ve test sürüşü istanbulda gerçekleşti.


Bir sedye ve konfor övünme, bir MPV ve ferahlık ve 4x4 ve becerileri, Koleos gerçekten çok tasker olduğunu! Altına dört tekerlek sürücü iletim, Off-Road fonksiyonları ve tepe iniş kontrol macera için ideal bir ortak yapmak Kompakt dış boyutları ve sportif tasarım şehir bir doğal olarak yapmak.

Araba Rize Car 53

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Rizede Satılık Renault R9 Spring 1994 Model





















Donanım:CD , Alaşım Jant


Araba Hakkında Bilgiler:
  • Masrafı hiç yok sanayiden yeni çıkmış.
  • Muayenesi yeni yapılmış 2011 e kadar .
  • Tüm aksamı elden geçmiştir.
  • İstediğiniz ustaya baktırınız olan masraflar bize aittir.
  • Devri hemen verilecektir.
  • Gidiş aksamı mükemmel
  • Motor,baskı balata ,amortisör,radyatör,fan,lastik,boya yeni yapılmıştır.
  • Renault R9 Spring hiç bir masrafı yoktur.
İletişim:
Faruk Köse
Araba Satılmıştır. Car--tuning farkıyla
Rize /Merkez


























Erkan Yazıcı
0 535 209 02 34
Satılık Renault Broadway 9 Rize
muayenesi 01.03.2011 e kadar yapılmıştır.
sigortası vardır.
Bütün Bakımları Yeni Yapılmıştir.
Devri Hemen Verilecektir.
Bir Lira Masrafı Yoktur.
Alana Şimdiden Hayırlı Olsun.
Renault Broadway 9 Özellikleri
-
-
-
-
-
-

Siyah Porsche Carrera GT

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Siyah porsche resmi ferrari görünümlü porsche xdxd

2006 beri, Gemballa uzmanları ve şimdi de çarpıcı Mirage GT Mat Siyah Baskı ilgili Porsche Carrera GT spor araba ayarlama yapılmıştır. Bu model için dış görünüm odaklanan Gemballa bu boyunca mavi vurgu siyah düzeni mat bir boya ile supercar dönüştürülmesi vardır. Önceki Gemballa GT modelleri, ancak bu özel sürümü olan bir hisse senedi 50 Porsche Carrera GT fazla olması 670 beygir gücü bir Maksimum çıkış alınan 750 kW söndürmek var. Kesinlikle sürücü için heyecan verici bir araba ve 465 m-lb tork ve hareketli elde edecektir. Bu performans numaraları ile, araç 3,7 saniye 0-62 mil, ve koşmak sadece 9,7 saniyede 124 mil ulaşacaktır. Sonra tüm bu Mirage GT Mat Siyah Baskı ayarlama 208 mil bir üst hız vurur.

Güç geliştirmeleri yanında, Gemballa nerede çekici bir görünüm elde odaklı dış, birkaç parça ekledi. Siyah renk üzerine siyah iyi karbon elyaf aksan ve özel alaşım jantlar ile gider. İçinde de Alcantara bir karışımını ve deri göz alıcı mavi renk ile düzeltin ekledi. Karbon elyaf ve alüminyum parça iç boyunca da yüklenen. Onu Tuning, Gemballa bu Porsche düşürür ve gerektiğinde kullanım geliştirir süspansiyon kiti üzerinden ayarlanabilir bobin hidrolik yükseklik ekledi.

Nissan 370Z Car Tuning

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri


Nissan fabrika tuner, Kobra N + gerek Nissan 370Z ve GT-R inanılmaz özelleştirmeleri ile ünlüdür. Olan 370Z spor araba ile ilgili kavram, ancak ve aerodinamik taşıma iyileştirmeler yeterli müşteri karşılamak için tüm büyük motor değişiklikleri veya ayar yok. Kobra N + altı çift spokes ile ölçme hafif jantlar imal sahip 19 × 9 önünde ve 19 × 10 arka içinde. En az aracın toplam ağırlığı korumak için çalışıyorsunuz, bu hafif jantlar da 30 mm ile araç düşürür bir sonrası bahar kiti bağlandı. Bu mm 20 ve 40 arasında yolculuk yüksekliğini ayarlar, isteğe bağlı bir coilover süspansiyon ayarı mevcuttur. Nissan 370Z için Aerodinamik iyileştirmeler bir diffuser özel fabrika haline arka tampon donatılmış arka yılında, karbon elyaf ön Spoyleri ve özel cutouts büyük Kobra N uygun + spor egzoz sistemi vardır.

Kobra gelen paslanmaz çelik egzoz sistemi her tarafta iki büyük 120 mm tailpipes özellikleri. Bu müşteri bir egzoz sesi seçmenize olanak verir, elektronik kontrollü kapak İster tercih bir ayrık veya 370Z için ses yarış. Dış gövde kiti için bir kaç küçük özellikler karbon elyaf benzeri olan arka görünümü için kapakları aynalar.

Yeni Porsche V6 Dizel

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri



Yeni Porsche Cayenne V6 Dizel ile ilgili bilgiler araç firması Techart ayarlama tarafından yayımlanan edilmiştir. Alman Tuning firması ilk üretim dizel modeli aldı ve motor, şasi, iç kapsayan bir program ve dış değişiklikler yarattı. Motor için 2200 RPM'ler at Techart güç kiti yükseltmeleri 240 HP ve 3,0 litre Cayenne dizel 290 HP ve 550 Nm tork için ve 630 Nm için. Sırasında CO2 emisyonları ve yakıt tüketimi deđiţtirilmedi Bu performans geliştirmeleri 7,7 saniye içinde, 0-60 mil ve koşmak kere düzeldi. Techart olan Porsche Cayenne Dizel üzerindeki hava süspansiyon için, aynı zamanda aerodinamik geliştirmek için arabanın yoklama azaltır bu araç düşürür kontrol modülü ekledi. 21 inç alaşım jantlar Michelin Diamaris 4 × 4 XL olarak 295/35 R21 lastikleri tamamladı üzerindeki Porsche rides tam Aero kiti ile birlikte gitmek.

Askıya alınması ve motor ayarlama yükseltmeleri ile birlikte Techart, yeni bir ön panel ile ön Spoyleri, yan, ve arka diffuser entegre arka önlük eteklerindeki bir gövde kiti yüklü. Ayrıca dış yüzünde çift egzoz boruları, far ve birkaç diğer iç parçalar, Techart sportif direksiyon simidi, düzeltme hafif kuyruk. Deri kat paspaslar keskin hafif alüminyum pedals ve süs yükseltmeleri maç ayak ile sandalye maçı. Arabanın aynı renk boyalı Alıcı seçeneği 22 inç jantlar seçmek ve 295/30 R22 Continental lastikleri ile donatılmış, bu Porsche Cayenne Dizel için daha fazla stil ekledi. Bu Techart Aerokit 1, dış ve iç değişiklikler dahil olmak üzere İngiltere Porsche Cayenne fiyatları 53.000 euro. Eğer sadece kiti sizin Cayenne üzerinde ise 290 HP motor yükseltme 2500 avro fiyatlı olup, 15.000 € maliyeti monte istiyorum.